ANNONS

Vår midsommar!

/

När väderleksrapporter lovar regn, storm och 12 grader, då får man tänka om. Midsommarafton, vad är det egentligen för förbannelse som vilar över denna dag? Vädret kan aldrig lova bara sol och värme, aldrig. Hur som helst så styrde vi om vårt firande och tryckte in ett långbord i vårt soon to be garage, hur smart? Alla engagerade sig och gjorde det till mysigaste platsen ever! Min syster rev av mängder av pioner som vi prydde borden med och min bästa vän Lisa gjorde några enkla kransar som fick klä in väggar och tak.

Vi var ett gäng på 10 vuxna och en hand full barn som firade kvällen med trekamp, tipspromenad god mat och mycket skratt. Jag älskar midsommar som högtid, det är nog min favorit. Sen vi flyttade till hus så har vi haft firandet hemma hos oss och det är nog en tradition vi kommer hålla hårt i.

När kvällen kom sprack det upp och vinden la sig. Då var det dags för våra traditionsenliga bilder i motljus på kullen bredvid vårt hus. Tänk att vi i år är ännu en till på familjebilden, så mysigt!

Hur fina var inte våra kransar som fantastiska Maria på Årsta blomsterhandel knåpat ihop till oss? Ibland får man bara erkänna för sig själv att tiden är knapp och att binda egna kransar inte är en prioritet. Då är det rackarns tur att det finns proffs som styr upp det hela åt en – TACK Maria!

Jag hoppas ni hade en magisk dag och kväll igår!

4
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00