Vinnies lilla hörna och linnelakan tips!

När vädret inte tillåtit uteaktiviteter så får man hitta på saker inomhus. Vad passar då inte bättre än att måla och köra en mini make over av Vinnies hörna i vårt sovrum? Måla är ju som ni vet en av mina favorit sysselsättningar så vi startade veckan hos Nordsjö för att välja lite nya färger till kommande och påbörjade projekt.

Tidigare har det suttit två Ivar skåp på den här väggen, minns ni? De kändes väldigt ”tunga” i vårt sovrum då vi har två väggar med platsbyggda garderober. Jag skruvade ner dem och flyttade Vinnies säng hit istället. Rummet blev verkligen SÅ mycket luftigare och härligare på det viset.

Vinnies säng är en riktig gammal favorit som jag köpte innan vi flyttade till huset och hade en förhoppning om att Blake skulle sova i. Det hände bara ett par gånger innan han hade vuxit ur den men vad gör det när vi nu har Vinnie! Jag fyndade den på blocket för några hundralappar.

Sängen fick sig en omgång med Nordsjös Soft Sarcelles, en väldigt fin ljus vit-beige färg som gifte sig perfekt med vår väggfärg som heter Deep Sarcelles. Väggfärgen går i brun-greige-lila, allt beroende på ljuset i rummet.

Nya lakan var Vinnie också i behov av så vi passade på nu när bästa LittleEco kommit över ett stort lager av exklusiva linnelakan för småttingar. Storleken passar till spjälsäng och vi tog det sistnämnda. Ord pris är 1199kr men nu säljer det ut dem för halva priset och jag har nu möjligheten att ge er ytterligare 100kr i rabatt, de ni! Ange koden emsloo i kassan så får ni dem för under femhundralappen, hur bra som helst för mjuka linnelakan ju! Löp och köp här.

  1. As soon аs I noticed thіs site I went onn refdit
    to share some of the love with them.

  2. Ela skriver:

    Åh så galet fint! 😍 och vilket härligt tips med lakan.
    Önskar min lilla tös skulle vilja ligga i sin fina säng som jag fyndade, men icke, kanske kommer! Hon är bara 4 månader. Ha en fortsatt fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..