Sommar, sommar och sol!

.. och värme då! Jösses vilken sommar vi har hörrni, helt magisk varm och härlig. Om än lite klibbig och svårt att få till bra sömn om nätterna med ett rum som nästan kokar, men annars, annars njuter vi mest. Här på Gotland har termometern visat på dryga 30 grader i dagarna tre och kommande dagar verkar bjuda på detsamma. Vi gör inte så mycket annat än badar, solar och hänger i Vinnies UV tält om dagarna. På kvällarna, när solen slutat gassa så äter vi middagar ute i pappas och Jennys trädgård, dricker rosè och pratar. Som jag älskar den här tiden på året. Allt är liksom förlåtet och glömt.

Vinnie sover en hel del på stranden om dagarna men har som vi alla svårt att komma till ro. Vi svalkar honom med fötterna i havet och försöker hitta gömda stränder där vinden möter oss med lite friskare vindar så barnen inte storknar. Tacka vet vi svalt havsvatten! Blake är verkligen som en fisk i vattnet och han och kusinen Nikki leker tills dom däckar i säng efter nio på kvällarna.

Så mycket skratt från de två trots en åldersskillnad på 5 år. Som jag hoppas att de kommer minnas dessa somrarna.

Engla hänger med mina brorsor och systerdotter Nova. Att ha fyra kids i tonåren på semester tänker jag kan gå lite hur som helst men än så länge har det varit magiskt. De har tagit sitt pick och pack och flyttat ut i ladan, cyklar längst landsvägarna på kvällen och kollar skräckfilm till midnatt. Jag tror att den här sommaren kommer finnas kvar i deras minne till vuxen ålder och lite där till.

Jag hoppas ni har det lika fint som vi! Puss och kram från ön!