ANNONS

Borta bra men hemma bäst!

/

Det är en uttjatad fras men ack så san! Vi har haft drygt tio härliga dagar på ön med familjemys delux men det går inte att sticka under stolen med att det är bra mysigt att komma hem till sitt eget och allt vad det innebär också.

Som tur är så har våra fina grannar vattnat alla blommor både ute och inne så de har undkommit den brutala torkan som vår gräsmatta utsatts för nu när vi varit iväg. Jag planterade två nya rosenbuskar, en buskpion och en stor vipp hortensia veckan innan vi åkte och oj som de slagit ut och börjat ta sig på höjden! Jag plockade in den sista lilla gren som inte redan slagit i marken på rosen och satte den på diskbänken idag, hur härligt? Mina Luktärtor har också slagit ut och står nu lite här och var i huset och sprider en magisk doft! I övrigt så är trädgården en ganska tråkig syn, gul och dan. Givetvis ska vi inte slösa vatten men lite regn hade varit tacksamt om inte annat.

Om en vecka packar vi ihop oss igen men till dess njuter vi av att vara hemma. Värmen slår alla rekord och vi är tacksamma över vår luftpump inomhus vill jag lova, den räddar våra annars sömnlösa nätter. Imorgon lovar väderleksrapporten 32 grader och jag tror inte att vi kommer överleva dagen utan en sväng till stranden och svalkan i vattnet. Till kvällen blir det kalas hos en liten fyraåring med allt vad det innebär!

1
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00