En ny overall och nygammalt skåp.

Lrm export 20180916 081247
Lrm export 20180915 174336
Lrm export 20180916 080906 5b9dfbc9dc0c6
Lrm export 20180916 081135 5b9dfbd9aca5a
Nu är hösten här på riktigt. Jag har dragit fram min gråa favorit tjocktröja och rensat alla barnens ytterplaggsgarderober på urväxta plagg, ett säkert hösttecken. Det verkar som att alla kommer behöva nya kläder och skor inför både höst och vinter, även jag!

Någonstans ska man börja och en overall som jag tycker är hur fin som helst är denna från Minirepubliken och det danska märket Kønges slojd. Jag tog färgen Ivy Green och den är precis sådär dammigt grön som jag hoppats! Eftersom Vinnie blir ett år om drygt en månad så tog jag den största storleken 80/86. Jag tror att dessa kommer gå åt som smör när kylan sätter in så passa på om ni är sugna!

I övrigt så håller jag på att rekar vad som finns i ytterplaggsväg och jag har kärat ner mig i både Tinycotton och Marmars kollektioner. Annars är Polarn O. Pyret alltid ett säkert kort när det kommer till funktionsplagg till förskolan. Vi får se lite vad vi landar i men jag tror det är dags att börja inhandla för att inte de populäraste storlekarna ska gå åt.

En sista sak såhär på söndags morgonen, kolla Vinnies fina skåp! Den här ljuvliga möbeln har stått intryckt i vårt skräp-rum (soon to be gästrum) och väntat på att Vinnies egna rum skulle bli klart. Det är ett skåp som är kombinerat skötbord och förvaringsmöbel men de förstnämnda hann vi aldrig riktigt använda. Skåpet kommer även det från ett danskt märke som heter CamCam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..