ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Comfort

Ta hand om dina textilier!

/

Lrm export 20180822 162457
Lrm export 20180822 162750
För att inte behöva köpa nya kläder och andra textilier oftare än nödvändigt så har jag några knep som jag tänkte dela med mig av till er. Det är inte svårt eller speciellt tidskrävande att bibehålla en fräsch garderob men det kräver lite eftertanke.

Hemma hos oss så försöker vi att inte tvätta kläder i onödan. Detta är för att varje tvätt sliter på dina kläder och är det då inte i behov av rengöring så är det rackarns onödigt att slänga dem i maskinen. Luktar ett plagg illa, häng ut det i friska luften för vädring så kan du använda de minst en gång till innan tvätt!

Använd bra galgar för de plagg du hänger. Stora galgar är att föredra för tex kavajer och jackor för att behålla axlarna. Att använda byxgalgar är underskattat, det håller byxans form mycket bättre än om du viker.

Lrm export 20180822 163623
Lrm export 20180822 163442
När de kommer till nytvättade kläder och sängkläder så är det väl ändå det absolut bästa när de doftar gott! Vi har fått testa Comforts sköljmedel med doften strawberry & lily kiss som är helt magisk! Att dra på sig en tröja med den doften är så otroligt härligt och att den då även blivit sådär mjuk och behaglig ger jag många plus i kanten! Vi använder även dessa sköljmedel till alla hemtextiler som kökshanddukar, lakan och dukar då det sprider en fräsch doft i hela hemmet. Hett tips!

Dosera rätt! Det är en sak jag lärt mig som är bra för både dina kläder och för miljön. Det här tipset gäller både sköljmedel och tvättmedel. Ofta så glömmer man att titta på doseringsinstruktionerna som står på baksidan av förpackningen och doserar alldeles för mycket. Mer tvättmedel betyder alltså inte renare tvätt!

Sist men inte minst så slår jag ett slag för att vika dina plagg och övriga textiler ordentligt. Det gäller allt från handdukar till t-shirts och bäddset. Det ger inte bara ordning i skåp och på hyllor utan ökar hållbarheten på dina textiler.

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00