Go-fika och ny lampa!

LRM_EXPORT_20181005_092510
LRM_EXPORT_20181008_091636
LRM_EXPORT_20181008_091505
Hej fina ni! Förra veckan försvann i ett nafs och tydligen så blev bloggen lidande när förkylningarna ännu en gång hägrade och jag var själv hemma mer 3 barn. Ibland blir det bara så att livet kommer i mellan och jag har bestämt mig för att försöka låt det vara så, utan ett dåligt samvete, jag har för mycket av den varan just nu i vilket fall som helst.

Vi hann iaf med en fika med våra härliga grannar i förra veckan! Jag ville testa ännu ett av Sofia Woods magiska recept och denna gången föll jag för hennes Dulce de leche-banan-walnut-brown sugar-flaky sea salt-bakverk. Allt detta på en smördegsbotten, vilken succé! Jag orkade ingen lunch den dagen bör tilläggas. Recept finner ni här.

LRM_EXPORT_20181008_083649
LRM_EXPORT_20181005_093730
Vår nya lampa anlände också och solen sken in genom våra extremt smutsiga fönster. Hur hinner folk tvätta sina fönster? De är en gåta för mig. Lampan åkte iaf upp snabbare än snabbt och utan el, så typiskt mig. Tog något provisoriskt snöre för att se hur de skulle se ut och nu är frågan hur länge de dröjer innan den kommer fungera?

Idag slipar vi golv här hemma. På vårt loft är golvet vitmålat sedan förra ägarna men idag slipar vi fram trät igen! Våra övriga golv är vitlaserade men detta tänkte jag nog bara såpa. Någon som har något bra tips? Något som inte är för avancerat tänker jag och som går att lösa själv. Jag vill ha de naturligt men inte gult, mer vit/grått! Det är ett furu golv precis som på bilderna här över.

 1. Johanna skriver:

  Hej!
  Lampan är ljuvlig. Vart har du köpt den? Hittar inte den på nätet.

 2. Hej,
  Vilken fin lampa! Vart kommer den ifrån?

  1. Emsloo skriver:

   Tack! Frå Gong!

 3. Olga skriver:

  Om du vill få det vitt så vit-luta det först. Vi lyckades inte få till det vitt utan enbart gult när vi j
  Hoppade över det steget trots miljoner gånger med vitsåpa. Dock önskar jag inte det golvet ens till min värsta fiende, fruktansvärt jobbigt att hålla någorlunda rent. Smutsen verkligen trivs. Nu har vi hårdvaxat golvet vilket ju verkligen är en dröm i jämförelse!

  1. Emsloo skriver:

   Haha ja du ska vara expert i ämnet vad jag förstår haha! Detta är ju en liten yta på vårt loft. Orkar liksom inte med maskiner, vill bara tjof, fixa de lite snabbt….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..