Nygammal kökssoffa och tankar kring inredning.

LRM_EXPORT_20181107_132520
LRM_EXPORT_20181107_132136
LRM_EXPORT_20181107_153242
LRM_EXPORT_20181107_132046
LRM_EXPORT_20181107_132645
LRM_EXPORT_20181107_131935

Att springa på saker du inte haft en tanke på att köpa eller ens visste att du behövde är lite extra härligt! Att det sedan sker på loppis och secondhand gör att det känns ännu bättre. Jag har verkligen bestämt mig för att vara mer medveten i mitt beteende kring konsumtion och att då handla i andrahand passar perfekt. Jag säger inte att jag inte kommer köpa nytt men jag kommer vara eftertänksam, ha ett klimatsmart tänk och inte handla på impuls vilket jag ofta gör.

Den här soffan köpte jag i veckan på en loppis här i Norrtälje för ett par hundralappar, hur fin? Det är så mysigt att krypa upp här med kaffet på morgonen med barnen under varsin arm och tända ljus på bordet. Om det så bara är harmoniskt och härligt i en sisådär 25 sekunder så är det ändå sekunder som gör mig varm i hjärtat! Sedan blir det ofta gnäll, mackor som tappas och äts upp av hunden, tårar som rinner för att jag vill se nyhetsmorgon och inte Musse och den ständiga kampen att få i ordning B till förskolan . Hur som helst, att ha en kökssoffa är ju verkligen bästa grejen, att jag inte tänkt på det tidigare.

Igår hade jag besök här hemma av bland annat Cissi Fors som frågade mig om hur jag tänker kring vår inredning, hur jag får ihop allt och vilket mitt bästa tips är. Jag tycker att sådana frågor är otroligt svåra att svara på men landade nog i en bra sanning som gäller för mig. Köp det du tycker är fint och blir glad av så kan det inte bli fel! Alla de sakerna tillsammans kommer passa ihop för att du gillar dem. Kanske flummigt men jag tror att det är så enkelt i slutändan. Visst kan vi alla tvivla på just det där, vad tycker vi EGENTLIGEN är fint? Vad gillar vi utan att ha blivit påverkade? Men att låta saker ta tid (vilket jag är sämst på), blanda gammalt och nytt och utgå från en färgpalett som du gillar är nog några av nycklarna.

Hoppas ni får en fin torsdag! Hjälp vad jag saknar solen nu. Har ni det lika grått som vi?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..