Sjukstuga & kusinhäng!

LRM_EXPORT_20181109_154156
LRM_EXPORT_20181109_152810
LRM_EXPORT_20181109_153324
LRM_EXPORT_20181109_152636
LRM_EXPORT_20181109_153407
Godmorgon fina ni och godmorgon till en ny vecka! Jag hade en innerlig förhoppning om att denna veckan skulle starta bättre än den förra slutade men icke. Att det varit lite tyst här inne och på instagram handlar dessvärre om att vi har haft och fortsatt har ett otrevligt besök av vinterkräksjukan. FY säger jag bara! Engla är inne på rond 2 och Christian hoppas vi är sist ut just nu efter hela familjen. Detta har liksom pågått sedan i torsdags då jag trodde Vinnie var förstoppad men nej, med facit i hand känns det inte riktigt så.

Hur som helst så hade vi det supermysigt i förra veckan när min syster kom och övernattade hos oss med sin lilla 2 månaders bebis Loui, hur söt? Det är så mysigt med bebis gos men oj vad färdig jag känner mig med bebisar för egen del just nu. Vem vet, kanske en sladdis om 5 år men nu, jag är klar! Det är perfekt att få snosa bebis, mysa, guppa och krama och sedan få lämna tillbaka. Jag kanske är för mitt i det men frågar ni min man så är det INGA FLER BARN som gäller, haha. Jag kan hålla med till viss del då det handlar om att kunna förvalta det vi har och skapa en kvalitativ och närvarande uppväxt för de 3 barn vi har men jag kan inte vara så definitiv. Ibland kan jag känna att det finns någon jag inte träffat ännu, så flummigt men det känns verkligen så!

Nu ska jag fortsätta denna grå dag med att tvätta upp kuddar! Årets kräksjuka är inte nådig kan jag tyvärr meddela.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..