Fredagsplaner!

Ni är så fina. Vilken respons jag fick på mitt inlägg om mig själv, wow! Vet ni, det är precis just det, er respons, som är så rolig och härlig att ta del av och de är det som gör detta så kul! Jag älskar att få höra om er och era upplevelser, hur ni är och hur ni känner igen er. Fortsätt snälla att vara aktiva här, det betyder så mycket!

Så kom fredag även denna vecka. Jag har längtat efter dig! Jag och Vinnie ska bege oss en sväng in till stan och kika in COS nya barnkollektion nu på förmiddagen. Jag som älskar barnkläder i hållbar och härlig kvalité är rädd att jag kommer gå bananas. Något annat jag ska kika efter är ett par skor till mama galan på måndag. Jag som sällan klär upp mig utan skrotar runt i mjukisar och någon skön tjocktröja kände att min festgarderob behövde sig ett lyft, minst sagt.

Jag har beställt hem två outfits från det svenska märket A part of the art som jag ska välja mellan. Så otroligt svårt! Jag vill känna mig bekväm men ändå klädd och snygg. Det där bekväm får dock gå först, annars vet jag att jag kommer känna mig utklädd och obekväm hela kvällen.

Vad har ni för planer i helgen? Det ryktas om magisk väder i stora delar av Sverige och det ska vi se till att nyttja till max!