Amningsuppdatering och en bänk av spillvirke.

LRM_EXPORT_20190115_105212
LRM_EXPORT_20190115_105420
LRM_EXPORT_20190115_105558
LRM_EXPORT_20190115_105252
LRM_EXPORT_20190115_111545
LRM_EXPORT_20190115_111714
LRM_EXPORT_20190115_111504
Jag ska erkänna och säga att jag blev lite deppig efter vår start med det stora sluta-amma-racet i början av förra veckan. Vinnie fick ju någon form av influensa dagen efter och sedan var det kört. 1.5 dygn av icke ammande var förgäves och jag kände mig misslyckad. Jag klarade inte av att han låg och yrade i feberdimmorna, varken åt eller drack också skulle jag uppe på det vägra honom bröstet. Jag gav med mig. Efter en veckas sjukdom blev Vinnie äntligen bra i söndags! Det har varit en riktig pers och vi var på väg in till akuten både en och två gånger men landade hela tiden i att det bästa var att stanna hemma med feberhämmande och fri tillgång till bröstet och näringen där. Det blir till att ta nya tag efter helgen när Christian är hemma efter ett par nätters resande igen. Suck.

I söndags var både min och Vinnies energi tillbaka så jag och min syster passade på att bygga en liten bänk av enbart spillvirke i hallen. Jag nämnde det i förbifarten för min syster och som de ”doers” vi är så gjorde vi slag i saken direkt. Inget fancy eller avancerat, några reglar, lite stödklossar och en bred gammal bräda fick utgöra hela konstruktionen. Egentligen hade jag tänkt att betsa bänken men eftersom vår hall måste vara den absolut sämst planerade hallen för en trebarnsfamilj så blev det att måla in den. Ett rum eller utrymme som är smalt och litet upplevs lätt plåttrigt och då är det en fördel att måla in både möbler och lister som vi gjort. Vi satte en knopplist över bänken där vi hänger det som används mest. En påse med barnens mössor och vantar tar lite plats och blir en snygg detalj tycker jag!

Bänken är verkligen helt perfekt för barnen att sitta på när skorna ska på eller i väntan på att gå ut. Vinnie satt redo i morse innan vi skulle åka till förskolan med Blake, dock utan strumpor haha.

 1. Sara skriver:

  Jag tror det är omöjligt att sluta amma utan att ha de där bakslagen, tyvärr! 😅 vi hade det flera gånger, pga sjukdom.. se det som en del av processen istället för ett misslyckande. Tillslut blir blir man bara såå trött på allt att det ger en mer motivation till att bara sluta! Lycka till

 2. Sofia skriver:

  Det är så typiskt med sjukdomar att infalla när man verkligen inte behöver det.
  Vi hade liknande när vår tjej slutade med napp och 1 dag senare blev förkyld men hon tog det rätt bra ändå eftersom vi redan gett bort napparna till Tomtens alla nissar och hon fått en present tillbaka.
  Hoppas denna gången går bättre för er

 3. Moa skriver:

  Alltså de där små fötterna och tårna! Dör så söta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..