En mysigare måndag.

Idag har jag och Vinnie varit på besök hos fina Emelie och Ellie. Emelie driver en av mina favorit poddar Inredningspodden där hon besöker och intervjuar profiler inom ämnet, har ni inte lyssnat så sök upp den asap! Ett av mina favoritavsnitt är med Brita Zackari.

Jag har länge följt Emelie på avstånd och imponerats över hennes driv med podden, hennes blogg och hennes magiska hem! Att få besöka henne var verkligen härligt och samtalsämnen var det allt annat än brist på! Om något så kanske det var det här med att parera diskussion och samtal med två ettåringar, puh! Att tappa tråden och försöka fånga den gång på gång samtidigt som man vill prata om allt mellan himmel och jord är en utmaning vill jag lova! Vi hade det hur som helst väldigt mysigt och jag ser fram emot många fler samtal med Emelie framöver. Vem vet, kanske dyker jag upp i podden? Det vore riktigt roligt om än lite läskigt, såklart.

Nu ska jag försöka lägga den där envisa bebisen (igen). Efter att han somnat både på vägen till Emelie och hem igen så är han på tok för pigg för att klockan ska visa på närmare 22. Wish me luck!