Min berättelse i mama-podden!

20190202140447_IMG_6146
20190202140425_IMG_6138
Idag kom mama-podden med mig ut. Jag känner mig nervös och lite skakig. Jag pratar om mina graviditeter, mina förlossningar och tiden efter. Vinnies förlossning som jag ännu inte fått ner på papper finns alltså nu i talform. Jag kommer inte våga lyssna. Vet inte om jag orkar. Vill du? Kika in här. Lyssna med ödmjukhet.

 1. Cissi skriver:

  Wow! Vilket gripande avsnitt! Jag blir så arg på förlossningsvården, VEM ser kvinnan? Dig i detta fallet? Hur är det möjligt att dom kan låta dig ligga och torteras av värkar i hel vecka!? Och allt som hände efter det. Ne jag förstår faktiskt inte det! Hade du varit i v 22-29 där nånstans hade jag förstått det men hallå? Vecka 33! Visst det är också tidigt men chansen för barnet att överleva är ju ändå väldigt stor i den veckan. Har du pratat med någon efter Vinnies förlossning? Kan tänka mig det blir ett trauma. Ett jättefint avsnitt iallafall och beundrar verkligen din styrka! Hoppas kommande år blir lite lättare för dig💕 Stor kram!

  1. Emsloo skriver:

   Åh vad fin du är som skriver <3 tack! Jag har inte fått prata med någon.. eller jag har väl egentligen inte krävt det mer än att jag gav förlossningen 1/10 efter.. kram!

 2. Louise skriver:

  Lyssnade igår kväll innan läggdags, du har verkligen en otrolig berättarröst! Som någon skrev här ovan, hade inte en aning om att du haft så tuffa förlossningar och erfarenheter. Starkt att dela med sig och så himla nyttigt att få höra att allt inte alltid är så rosenskimrande vackert. Kramar!

  1. Emsloo skriver:

   Så fint att du tog dig tid att lyssna! Och tusen tack för dina ord, wow! Vad glad jag blir!!

 3. Sara skriver:

  Lyssnade igår, blev chockad över hur tufft du haft det under förlossningarna och graviditeten! Jag har bara läst din blogg i ett par månader och visste inte heller att du fått barn så ung.. vad mycket du gått igenom, starkt av dig! Och fint att du delade med dig

 4. Moa skriver:

  Så otroligt fint, Emily. Jag rös.

 5. Avsnittet var verkligen SÅ bra, Du behöver inte vara rädd för att gå in och lyssna. Jag som jobbar på neoiva, det var bra för mig att höra alla dina känslor precis innan, jag vet ju hur inkastade man blir när bebis kommer för tidigt och inte alls som planerat. Men det du delar med dig av hjälper mig i mitt yrke.
  Tack. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..