I annonssamarbete med NORDSJö

Dags för ommålning med hjälp av Colour Tester!

För några veckor sedan påbörjade jag projekt: Måla om Blakes rum. Det kändes som att det var dags att göra rummet lite mer åldersanpassat i färgväg och då också göra Blake mer delaktig i valet. Inför det här projektet så valde vi gemensamt ut tre olika Colour Tester från Nordsjös stora sortiment av färger och valet föll på en starkare blå som heter Deep Dijon, en rosa som heter Soft Antibes och en grön som heter Misty Fontaine. Alla färgerna är väldigt klara och fina!

LRM_EXPORT_20190120_204013
LRM_EXPORT_20190120_204051
Efter att enkelt ha rollat upp färgerna på olika platser i rummet med hjälp av Colour Tester så föll valet på den gröna, Misty Fontaine. Det är en riktigt härlig pistagegrön som påminner lite om en mjukglass! Blake tyckte mycket om den efter att ha sett den uppmålad på väggen så den fick det bli!

Jag ska erkänna och säga att jag brukar vara extremt dålig på det här med att provmåla. Då har det handlat om att inhandla provburkar med färg vilket har känns slösigt och tidskrävande. Colour Tester beställer man enkelt hem från Nordsjös hemsida (eller i butik) och då med fördel flera stycken! Du slipper dra fram pensel eller roller utan klickar bara av locket och trycker ut färgen på den medföljande lilla rollern, så smart! I fortsättningen kommer jag alltid se till att välja mellan flera olika kulörer inför en ommålning.

LRM_EXPORT_20190121_172038
LRM_EXPORT_20190121_171905
LRM_EXPORT_20190124_155717
LRM_EXPORT_20190124_155809
Från beslut av färg till faktiskt ommålning gick det snabbt! I processen kom jag fram till att Blakes skåp också skulle få sig en ny färg för att matcha in bättre och här blev det Dusky Le Havre. En något mörkare, mer grå grön färg än Misty Fontaine som jag målat väggen med. Det blev en fin och mjuk kontrast. Under tiden kom vi även fram till att vi skulle byta ut Blakes växasäng till en stor och riktig säng. Mer passande för en fyraåring som vill mys med hundra böcker innan läggning!

Inför ommålningen av Blakes rum gjorde Nordsjö en intervju med mig som ni kan läsa här. Vill ni spana in hela utbudet av Colour Tester så klicka er in här!

 1. Regina skriver:

  Var kommer den fina flaggvimpeln ifrån?

 2. Mel skriver:

  Så fint rum han har! Du har verkligen fingertoppskänsla vad gäller inredning!

  1. Emsloo skriver:

   Åh vad fint av dig! Tusen tack <3

 3. Rebecka skriver:

  Vad är för fin sängkappa? 🙂

  1. Emsloo skriver:

   Den kommer från Ellos!

 4. Bra tips! Skönt när det är enkelt!

  1. Emsloo skriver:

   Verkligen, det bästa som finns ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..