Ett perfekt rosa skåp!

IMG_20190307_084343_168
LRM_EXPORT_20190318_071743
LRM_EXPORT_20190318_071618
LRM_EXPORT_20190318_071825
För några veckor sen målade jag om Vinnies mörkbruna skåp. Jag hade en liten omröstning angående det i vintras (för ja, nu är det vår) på min Instagram och det visade sig att det flesta av er INTE tyckte att jag skulle göra det. Well, jag kunde uppenbarligen inte hålla mig. När det väl börjar klia i målar-fingrarna så har jag väldigt svårt att hålla mig!

Men hallå, hur fint blev det? Helt perfekt rosa nyans! Just rosa är en väldigt svår färg tycker jag då en stark rosa kan ta upp ett helt rum medans en mild rosa, lite smutsigt beige/rosa blir något helt annat. Sen att hitta den på pricken rätta smutsiga rosa är inte heller en enkel match. Allt beror såklart på vilket resultat man vill uppnå men hos oss passar det sistnämnda bäst. Och ja, jag har hittat den perfekta! Nodsjö har en smutsrosa som heter Nordisk ljusrosa så är magisk. Ja ni ser ju själva! Den tar inte över för mycket och är perfekt harmonisk.

Jag tycker om när färgerna hemma gifter sig med varandra och det känns som en röd tråd genom rummen. Samtidigt så gillar jag möbler som poppar till och ger karaktär. Jag tycker att harmonin i Vinnies rum är superfin nu!

 1. A skriver:

  Så otroligt fint!

 2. Hanna skriver:

  Jag tycker det blev jättefint! Snyggt jobbat!

  1. Emsloo skriver:

   Vad roligt – tack!

 3. Vi ska snart flytta till ett nybyggt hus med bara vita väggar. Kan inte du göra ett inlägg med hur man kan tänka med barnrum? Typ enkla saker som gör stor skillnad och tips på fina inredningsdetaljer.

  1. Emsloo skriver:

   Åh men ja! Givetvis! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..