Vad gör jag om dagarna?

20190318153929_254A6767
20190318153521_254A6743
20190318132030_IMG_9244
20190318142730_IMG_9288
20190318142911_IMG_9306
Så hur ser mina dagar ut, vad jobbar jag med? Den frågan återkommer ofta och jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av den biten. Jag märker ofta att ni ät nyfikna på personen bakom och jag ska verkligen försöka bättra mig på att skriva om det. Jag älskar när ni ställer frågor, då vet jag vad ni vill att jag skriver mer om.

Just nu är jag föräldrarledig/frilansar. Jag jobbar delvis som content creator (influenser för den som vill) i mina sociala medier bloggen och Instagram. Jag älskar att skapa innehåll och inspirera er! Allt ni ger tillbaka genom att likea min bilder, heja, trycka på hjärtat här nedan och kommentar – det är de som gör det så kul! Utan er hade den här biten av mitt liv inte alls sett ut som den gör så TACK från botten av mitt hjärta. Jag kanske inte alltid hinner svara er men jag läser varenda kommentar, både här och på Instagram. Den här resan tog avstamp i min graviditet med Blake. Då började jag dokumentera min graviditet, bebistiden och barnrumsinredning på min Instagram och min dåvarande blogg på The Way we play. Genom det ökade intresset för mina kanaler och idag kan jag faktiskt jobba med detta, hur coolt är inte det?

När vi kommer till frilans delen så frilansar jag som fotograf och stylist. Jag bygger miljöer, tar produktbilder, fotar bröllop och porträtt. Det absolut bästa jag vet är att fota människor. Det är så privilegierat att få vara den personen som ska föreviga en sådan stor dag som ett bröllop! I sommar har jag två bröllop bokade och det ska bli så otroligt roligt! Vill ni kanske se mer av denna typen av jobb?

När jag inte är föräldraledig jobbar jag på det mest kreativa företag ni kan tänka er, nämligen Garbo&Friends. Min vän Susann har i flera år drivit företaget själv med alla delar från att rita mönster till att skicka fakturor. Hon är en riktig superwoman om någon! Vi fick kontakt när Blake var spädis och över en lunch kände vi bara hur det klickade. Sedan dess har vi jobbat ihop på flera olika sett och för snart 2 år sen tog vi steget och Susann anställde mig. Efter min föräldraledighet som tar slut 1 april (what!?) kommer jag gå tillbaka till Garbo&Friends och jobba deltid. Jag är så otroligt pepp och förväntansfull! Det är ett privilegium att få jobba på en sådan härlig arbetsplats med det vackraste av produkterna. Kika in här om ni av någon outgrundlig anledning missat Garbo&Friends. Har ni relaterade frågor så ställ dem här under! Puss

  1. Lea skriver:

    Åh vad roligt! Vad för slags tjänst har du på garbo and friends? 🙂

    1. Emsloo skriver:

      Ja drömjobbet för mig! När jag kommer tillbaka så har vi anställt en till grym tjej så det blir till att dela upp arbetsuppgifterna då, är så pepp på att bygga min egen roll! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..