ANNONS

Loppisfyndade tallrikar.

/

20190325120900_IMG_0925
20190325120432_IMG_0911
20190325121117_IMG_0935
Hej fina, underbara ni! Solen skiner som aldrig förr och jag känner riktigt hur det kliar i fingrarna att hugga tag i trädgården. I helgen hann vi med att rensa lite, sätta upp gungor och planera för en ny del i trädgården som jag kommer skriva mer om framöver. Jag är så peppad!

Till en sak som jag fått mängder av frågor om den sista tiden då jag visat vårt nya porslin i stories och här på bloggen, var är de ifrån? Jag fyndade det  grön/vita porslinet som kommer från Gustavsberg och som tillhör deras serie Peking för några ynka tior och så även de blå porslinet. Jag köpte 9 djupa tallrikar och lika många assietter, så härligt att ha många av samma inför större middagar.

De blå är ett engelsk porslin och tillhör serien Mill Steam. Just den typen av engelskt porslin tycker jag att jag springer på ofta och tur är väl det! Jag älskar att köpa vackra saker, billigt och gammalt. Det har en helt annan karaktär och bär på en historia som nyproducerat inte gör. Att blanda gammalt och nytt är det absolut bästa!

I sommar kommer jag att leta vackra vinglas, någon härlig karaff och vaser! Det är mina spaningsobjekt inför sommarens alla loppisar. Har du några?

0
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00