Stressen mot semestern.

LRM_EXPORT_20190424_103416
LRM_EXPORT_20190424_102917
LRM_EXPORT_20190424_103346
Idag har det varit ett stressmaraton utan dess like! När man ska packa för en familj på 5 så tar det minst sagt TID! Jag skulle egentligen jobbat idag men när jag i förbifarten hade nämnt för min chef vad som skulle göras under dagen innan avresa så fick jag ett sms på igår kväll som sa – jobba hemma imorgon! Vilken otrolig tillgång och lycka det är att ha människor omkring mig som faktiskt känner mig. Människor som vet att jag har svårt att se mina egna begränsningar innan dom står som soldater i givakt en centimeter från mitt ansikte.

Att packa för 5. Jag vet inte ens var jag ska börja. Jo, antagligen en vecka tidigare än jag först tänkt och då tänker jag alltid att allt går i en handvändning, spelar ingen roll vad det är. Till nästa resa så ska jag skriva listor, planera och göra inköp i tid. Jag ska kolla igenom allas pass med gott om spelrum så vi slipper stå bitandes på nagelbanden och invänta smset från polisen som sedan kommer DAGEN innan avresa med avisering av pass. Igen, så typiskt mig. Jag ska strukturera allt vad som ska göras och inte stå med ledighetslappen en vecka innan och kvällen innan avgång inse att vi måste ha blöjor, alvedon och våtservetter. Igen – så typiskt mig.

Så vad ska vi då göra som kräver månader av planering och strukturering? Jo vi ska åka till Grekland och ett  Bamseklubbendelux hotell i en vecka! Den här resan planerades redan förra året och smarta föräldrar som vi är så visade vi glatt hotellets video i samma veva. Note – gör inte om det. Hur som helst så ska det bli otroligt mysigt att komma iväg, slippa tvättbergen, disken, matlagningen och alla måsten. Jag ska fokusera i nuet och försöka att nöta in att jag inte kommer nudda en solstol med rumpan på en vecka. Men härligt ska det bli och väskorna är packade med de finaste av sommarkläder som ska invigas.

  1. Sofie skriver:

    Hej!
    Var kommer alla fina barnkläder ifrån? 🙂

    1. Kika hos Babyshop bland annat! Är märken som Bobo Choses, Rylee & cru och Marmar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..