Storie för Zara Kids – The recipe!

look1-look1.st
look4-look4.st
look7-look7.st
look8-look8.st
look9-look9.st
look10-look10.st

För några veckor sedan var Zaras Kids team på plats hemma hos oss för att plåta en ny storie. Sist var Vinnie en minimini bebis och fokus var då bebiskläder. Ni kan se delar av den storien här (så roligt att den blev omnämnd i Harper’s Bazaar!)

Den här gången var fokus på den australiensiska marknaden som nu går mot sin höst och vinter. Blake och Vinnie fick ha superfina kläder på sig och jag gick som vanligt runt i klackar hemma. Vi gjorde en kaka som Blake fick välja och sedan baka nästan helt själv! När det bad oss att baka en kaka under fotograferingen tänkte jag att vi skulle göra det så prestigelöst, barnsligt och bara härligt som möjligt. Inga krusiduller! Det blev verkligen en superrolig och mysig dag!

Pricken över i den här dagen för Blake var att han fick behålla de superfina gymnastikskorna som han har på sista bilden, hur fina?

  1. Hej!
    Kom in här av en slump. 😊 Så kul att se er och fina bilder. Hoppas allt är bra. ✨

  2. Men såå fin blogg! Kika gärna in hos oss på Miniframe. Våra ramar hade passat så bra in hos er 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..