Ett yvigt inlägg om utbyggnaden, trädgården och mina kransar.

LRM_EXPORT_20190526_135802
LRM_EXPORT_20190526_162423
LRM_EXPORT_20190526_140039
LRM_EXPORT_20190527_232917
LRM_EXPORT_20190528_170028
LRM_EXPORT_20190527_233108
Vi lever mest ute i vår trädgård just nu. Vi gräver rabatter ute i ösregn, planterar, bygger stora pallar, drömmer lite och planterar lite till. Jag är så pepp på denna sommar och vad min trädgård kommer ge mig så ni anar inte, eller det kanske ni visst gör pga min ständiga uppdatering ang detta men men – peppen är beyond total! Vill ni se lite bilder på vad jag gör där tro?

I slutet av förra veckan revs väggen ut till vår nya matrumsdel som ni ser en skymt av på bilderna över. Halva golvet är försenat, dörrarna är försenade, inga lister är på plats och ingen el finns. Jag fick dock nog av väggen och drog ut hela matplatsen trots ett golv delvis pusslat av tillfälligt plywood. Jag är så ivrig att få allt rätt och riktigt att jag inte kan bärga mig och när jag fick höra att golvet var ytterligare försenat så fick jag nog. Varför är det så, man kan vänta i månader, lugn och stillsamt men när det väl handlar om dagar, möjligen någon vecka så får man nog och blir nästan gråtfärdig. Så är det alltid för mig! Jag är hur som helst väldigt nöjd med hur mysig vår matplats kommer bli nu. Lägre tak (om man kan säga att 280cm är lågt) mer ombonat med väggar att klä med fina möbler och ett centrerat bord med kökssoffa och stolar. När allt är klar så har jag säkerligen glömt den här eviga väntan men nu är den alldeles för påtaglig.

Från en sak till något helt annat. Något som jag faktiskt bokstavligen drömt om på sista tiden är den där stolen som barnen sitter i på bilderna som jag tillslut beställde. Tyvärr kan jag inte stoltsera med att ha fyndat den på auktion eller en loppis för några hundralappar utan den gjorde mig nästan pank, tyvärr. Dock så måste jag säga att det var värt det! Jag tänker kanske att den kommer få flytta ut i växthuset i sommar tillsammans med den här soffan som jag beställt från Solheminredning, hur fin? Jag drömmer så mycket om det där växthuset just nu … som ni märker så är jag hela tiden åter där i tanken. Jag kanske drar ut mina snart torkade kransar dit också. Hur fina är inte dom på tal om ytterligare något annat i detta röriga inlägg. Maria på Årsta blomsterhandel har knåpat ihop dom till mig, så drömmigt!

 1. Åh så himla fint det blir i nya matsalen! Är så nyfiken på ert växthus, vi är nämligen påväg att beställa ett och är i full gång att planera runt omkring. Hur stort är erat? Och vad har ni valt för färg på det? Ser ju ut att bli hur fint son helst!

  1. Emsloo skriver:

   Hej! Kika in mitt senaste blogginlägg där det finns massor av info om växthuset! 🙂

   1. Åh men tack! Perfekt info ju! Så himla fint det blir! Lite precis så jag vill ha, en oas ute. Och det är precis samma modell på växthus som vi valt, vi skall bara komma överens om färg. Jag är mest inne på vitt medan maken tänker grönt 😅 får se vem som vinner den fajten. Tack snälla du!

    1. Emsloo skriver:

     Men är det sant! Finaste växthuset! Jag röstar för vitt!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..