Emilys gröna Nocturne!

LRM_EXPORT_20190526_201043
LRM_EXPORT_20190526_150706
LRM_EXPORT_20190526_142042
Åh jag är så glad över detta! Tidigare under våren frågade Boråstapeter mig om jag ville fronta en av deras nya färger på en gammal klassiker. Nu när sommaren tog sina första andetag släpptes passande nog den ljuvliga Nocturne i 3 olika färgställningar. Emilys göra Nocturne är den ni ser på bilderna över, hur fin är den inte? Om jag skulle vara en tapet så skulle det vara denna och lite så är det ju nu när mitt namn står skrivet med den! Jag älskar att tapeten går olika gröna toner och har guldstänk i, så himla magiskt och ger en lyster som jag inte upplevt tidigare av en tapet.

Vi valde att tapetsera vårt sovrum. I vårt sovrum står också Vinnies säng och denna hörna blev verkligen så härligt ombonad! Tapeter gör verkligen det med ett rum, skapar en ombonad och mysig känsla. Boråstapeter gjorde en intervju med mig i samband med släppet som ni kan läsa här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..