Världens härligaste trädgårdsdukning!

20190621183929_IMG_7503
20190621183859_IMG_7497
20190621165931_IMG_7481
20190621183908_IMG_7499
Så här dukade vi upp det i trädgården till midsommar! Hos oss är det en klassiskt dukning bestående av 6 stycken lastpallar i rad som på överdelen har ihopsatta plankor för att slippa gliporna. Vi ”byggde” det här bordet till förra årets sommarfest och sedan dess är det vår favoritplats när vi har många gäster och vädret tillåter oss att vara ute.

Jag tycker det är så otroligt härligt att ledigt täcka pallarna med linnedukar, några lakan eller en gammal gardin eller något annat tyg som du hittar hemma. Inget flådigt eller avancerat alls. Sedan öser du på med filtar, någon gammal matta kanske och mängder av kuddar runt om! Här sitter alla ledig, skönt och avslappnat – precis som jag gillar det! Barnen kan springa runt i trädgården medans vi vuxna äter och när man är sådär proppmätt som jag blev i fredags så kan man lägga sig och vila på en av kuddarna, lyx om något.

På bordet satte vi ut olika vaser med stenar i botten för att undvika att et skulle tippa över. Blommorna togs från trädgården loch blir helt enkelt vad som för dagen finns att hitta. Bredvid bordet i skuggen hade vi satt en zinkbalja fylld med is och kallvatten för all dagens och kvällens dryck!

Detta är helt klart mitt bästa tips för er som har tillgång till en trädgård i sommar. Det behöver inte vara svårt för att vara härligt.

 1. Anna skriver:

  Vad fint det ser ut! Som alla dina bilder du lägger ut! Tänkte fråga om du har något favoritmärke på kläder till dina söner? Tycker det är så svårt att hitta fina pojkkläder

  1. Emsloo skriver:

   Åh jag har många! Men killarna har mkt från Bobo Choses, Marmar, Zara och Tiny Cottons 🥰

 2. Sarah skriver:

  Vilken härlig plats! 😍 ”Busken” med vita vippor i bakgrunden, vad är det? Kram Sarah

 3. E skriver:

  Alltså, det SER helt magiskt ut, är det bekvämt också? Jag vet bara att varken jag eller min man kan sitta särskilt länge på backen sådär, och utan ryggstöd aaaaah. Men sjukt fint, ska kanske testa den idén fast med ett lite högre bord eller nåt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..