ANNONS

Hösten.

/

A00A7502
A00A7553
A00A7565
A00A7499
A00A7512
A00A7567
A00A7490
Hösten. Vi går mot mörker och kyla. Det pratas om det mysiga med att tända ljus, klä sig i tjocka tröjor och goset inne. Det pratas om puttrande grytor, rödvin och torkade blommor som pryder väggarna. Jag är motsträvig i allt detta. Jag känner att jag inte är riktigt redo att släppa taget om sommaren ännu. Jag vill ha mer tid med solens varma strålar mot mitt ansikte och barfota fötter i gräset. Jag vill plocka in ännu fler blommor och göra klart runt växthuset. Jag vill så mycket men insåg idag att det är tid att låta sensommaren ta plats och låta den höga friska luften ge mig lugn och inte stress för säsongen som varit och går till ända.

I dagarna två har vi hängt med Angelica och Lova. Vi har fotat, plockat äpplen i vår trädgård, bakat paj, druckit vin, utbytt lärdomar och myst. Jag kände verkligen hösten i mig igår när jag stod där ute med barnen och plockade äpplen och just då kändes det helt okej. Jag tror egentligen att det absolut värsta för mig vid de här säsongsbytet är att jag lagt ner så mycket krut på mina blommor och trädgården. Jag började tidigt i våras att så mina små frön som sedan vuxit sig till enorma plantor med mängder av blommor och nu ska dessa vissna och dö. Det blir så tydligt då, att sommaren tar slut. Jag ska försöka vända den tanken till att i samma veva som detta tar slut så börjar något annat. Vad det är klurar jag fortfarande på.

1
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00