ANNONS

Solglitter, utklädningskläder och presentpapper!

/

IMG_0243
IMG_0269
IMG_0259
IMG_0267
IMG_0274
Idag blev alla planer inställda och jag blir hemma med mina små trots överdådiga planer. Christian är bortrest och Blake hade skyhög feber igår kväll och falsk krupp. Han låter verkligen som en skällande hund när han hostar, stackarn. Idag är han dock mycket bättre men jag förväntar mig att febern kommer tillbaka lagom till läggdags, av någon anledning har alla mina barn haft så när det är förkylda.

Vinnie är pigg som en lärka och springer runt hemma och klär ut sig i solglittret som spelar in genom skitiga fönster. Jag är verkligen så förälskad i Newbies Magic Carnival kollektion som innefattar flera härliga kläder att klä ut sig i. Hattar, små vingar, kaninöron och masker. Blake och hans kompisar har lekt med dessa hela helgen och Vinnie är inte sen att haka på. Det är så fint med lekar som passar alla åldrar och en sådan sak är verkligen det här med rollspel och att klä ut sig.

Idag är det första oktober vilket innebär den månad som tillhör vår Vinnie. Den månaden som absolut inte skulle bli hans men som nu är given. Jag har köpt det finaste av inslagspapper till Vinnies presenter. Ett sådan papper jag inte använder tejp till utan som jag viker in med hjälp av snöre och sedan sparar till jul efter de packats upp.

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00