ANNONS

En fluffig nybäddad säng.

/

A00A2020
A00A2025
A00A2022
A00A2044
A00A2033
A00A2049
Att bädda rent i sängen med mjuka, fina sängkläder är väl ändå en av det härligaste känslorna? Att på kvällen sedan få krypa ner där i, nybadad och insmord med en god bodylotion. Dröm! Det händer inte allt för ofta hemma hos oss men de få gångerna så njuter jag verkligen till max!

Garbo&Friends kommer med en ny kollektion nu i början av november som är så där drömmigt fin som alltid med mönster som jag tycker passar lika bra i vuxen sängen som barnsäng. Småmönstrat har ju varit en trend länge och det här mönstren blir verkligen pricken över i:t där.

De rödblommig heter Royal Cress och kommer även i en blå/lila nyans som heter Imperial Cress. Det bäddsetet som man ser skymta till höger är de nya muslin mönstret som jag tror kommer bli en riktig hit efter sin föregångare Mimosa. Det mönstret heter Clover! Drömmigt är bara förnamnet.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00