ANNONS

Gotlandspärlor.

/

Så här års är Gotland riktigt mysigt. Jag älskar verkligen hösten här och den höga, friska luften. Sommaren har sin charm med alla popup butiker, loppisar och sommar öppna caféer men hösten är något annat. Nu sitter vi på färjan hem och jag tänkte att jag ska skriva ner några av mina favorit destinationer som vi besökt de här dagarna.

IMG_3292
IMG_3293
IMG_3299
IMG_3304
IMG_3302
IMG_3346
Vårt första stop blev till Ateljé Skogslyckan. Jag hann aldrig hit i somras och jag tror kanske att det var lika bra det. Nu i höstskrud var det otroligt vackert och det fanns helt magiska saker att fynda. Priserna var verkligen humana och jag fick med mig två små fat hem, mer blev det för min syster, pappa och Jenny. När det finns mängder av finheter kan jag ibland få svårt att sålla och sortera i huvudet, då slutar det allt för ofta med att ingenting får följa med hem.

IMG_3307
Sex stycken sådana här vackra glas följde med min syster hem. Hur vackra? Jag tänker mig att hon kommer servera mig bubbel eller vin  i dem nästa gång vi är på besök.

IMG_3305
IMG_3313
IMG_3325
IMG_3340
IMG_3331
IMG_3330
Jag blev riktigt avis på pappa och Jenny som fick med sig 12 av de här skönheterna. Hur härligt med lemonad, vin eller att bara dricka vatten ur dessa? Älskar verkligen tunna glas på fot!

IMG_3359
IMG_3377
IMG_3371
IMG_3393
IMG_3419
IMG_3365
Vidare så åkte vi till Klintehamn och Warfsholm för lunch. Vinnie var på ett riktigt jag-behöver-sova-och-skulle-ha-ätit-för-länge-sen mood vilket tog lite udden av upplevelsen för mig. Dock så var miljön riktigt härlig och att se havet några meter utanför fönstret var slående! Hit kan man även åka för att övernatta eller bara ta en mysig fika.

IMG_3431
IMG_3434
IMG_3430
IMG_3447
IMG_3440
Innan vi landade på ett av mina favorit ställen Berså (bilderna över) så besökte vi Style Mood en snabbis. Vinnie var i upplösningstillstånd vilket gjorde att kameran glömdes bort. Jag köpte dock mina första julpynt där, nämligen matta julkulor i olika gröna nyanser samt pappersfigurer från Broste i dimmigt rosa och créme vitt.

IMG_3446
IMG_3453
IMG_3456
En sådan här kran tänker jag göra till växthuset, hur fin? Frågan är bara vad det är för blomma/gräs/växt?

IMG_3426
Berså tog vi en snabb go-fika och kikade på alla finheter. Igen, för mycket fint gör mig handlingsförlamad. Jag ångrar dock djupt att jag inte köpte på mig lite vackra torkade buketter. De hade satt ihop dem så fint! I övrigt hade de som vanligt vackra kuddar, plädar och keramik to die for. Alltid värt en omväg!

1
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00