ANNONS

Juldekorationer.

/

IMG_4578
IMG_4580
IMG_4589
IMG_4582
IMG_4579
Imorse var jag bjuden på något som blev starten för julen 2019 hos oss! Jag var på julfrukost hos Arket och fick testa deras Glögg som de gjort i samarbete med Blossa samtidigt som vi fick kika på alla deras juldekorationer. Jag fick med ett helt gäng av dekorationer och mina favoriter är helt kart alla vackra ornaments i olika färger och även dessa som känns väldigt tidlösa.

När jag väl hade kommit hem med alla juldekorationer så tog jag fram en julstjärna. Varför inte? Det är ändå så överhängande grått just nu så vad gör väl en julstjärna några veckor tidigt? Jag brukar aldrig vara ute i god tid med julsaker annars men i år känns det helt okej. Har du börjat dra fram julsakerna än för att fly mörkret?

4
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00