ANNONS

I väntan på solen.

/

IMG_6030
IMG_6028
IMG_6048
IMG_6056
IMG_6015
Det känns som att tiden går i raketfart samtidigt som den står stilla just nu. Stilla i dagar av ett evigt mörker där solen inte orkar tränga sig igenom blytunga moln. Deppigt är ordet jag febrilt söker efter i detta.

Som jag skrev om sist så börjar julen smyga sig på. En liten stjärna på vårt gröna skåp, bara en sådan liten sak ger julstämning i en lagom dos just nu. Barnen fick även ha på sig sina matchande ren-tröjor idag för att få lite stämning. Det resulterade dock mest i förvirring från Blake som trodde det var julafton idag. Det här med tidsbegrepp är inte riktigt hans grej (om någon 4 årings?) och att säga att något ska ske om en månad blir liksom ogreppbart.

Imorgon lovar väderleksrapporten på lite solglimtar och ingen vore lyckligare än jag! Plåtningen som jag och Caroline skulle göra i veckan har blivit flyttad till nästa vecka så imorgon blir det jobb hemifrån och plåtning av lite olika samarbeten och förhoppningsvis lite inspiration också. När jag tog bilderna här över var det bokstavligen KOLSVART utanför vilket verkligen gör bilderna tråkigt platta. Hur som så bjuder jag på det idag.

Koppen ni ser på bilderna unnade ja mig i en beställning från Royal Copenhagen. Ja beställde en mugg med ett ”C” på i fars dags present till Christian och en till mig fick också följa med. Jag älskar den! Kanske mitt bästa julklappstips?

1
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00