ANNONS

Mina skönhetsfavoriter, till stor och liten!

/

IMG_6592
IMG_6601
IMG_6640
IMG_6630
IMG_6610
IMG_6607
Den där lilla ruffstotten alltså. Så gullig att man smäller av samtidigt som han är en liten jäkel. På bänken i badrummet står han iaf gärna och spanar ut på snön som just fallit. Det är verkligen något visst med att komma över hösten och in vintern, livet känns lite lättare och mer förväntansfullt igen. Det har helt säkert att göra med några dagars sol också.

Så här års tycker jag det är så mysigt att ta långa bad och ta hand om både hy och hår. Även om jag önskar att ja gjorde det ännu oftare så ger jag mig ändå mer tid till det nu. Favorit på fönsternischen som jag använder dagligen och som ni ser över är Frama BodylotionBy Sara’s Cleansing oil och Facial Oil samt två olika skrubbs för ansiktet som jag varvar. Dermalogica Skin Prep Scrub och Aesops Purifying Facial Exfoliant Paste. När det kommer till dag/nattkräm har jag ännu inte hittat helt rätt. Jag vill ha mycket fukt och till natten gärna en aktiv kräm som bidrar till lyster. SÅ svårt tycker jag. Ögonkräm har jag två favorit – Kiehls Midnight Recovery Eye för natten och Ole Henriksen Truth Banan Bright Eye Cream.

När det kommer till ansiktsmasker som jag gör x antal gånger i veckan gillar det här kittet från Thomas Roth samt Dermaceutics produkter! Kanske den ultimata julklappen? Till håret är mina favoriter från Davines.

När vi ändå är inne på hudvård så kan jag även lägga till mina tips för barn då det är en djungel av produkter där ute. Vi använder främst Minois produkter men även Rituals Mini kollektion är en riktig favorit.

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00