ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Akademibokhandeln

Mitt i julbestyr och klapp-planeringen.

/

254A4734
254A4740
Nu är tiden här. Den tid som jag alltid tänker är långt borta men som nu alltså nalkas. Julen, julafton, tomten och de där perfekt, genomtänka julklapparna som ska rymmas under granen. Prestationen på att inte slösa jordens resurser men samtidigt vilja sprida kärlek med en speciellt genomtänkt gåva kan ibland vara stor. Jag vänder och vrider på den här frågan varje år och landar alltid i samma sak. Presenter behöver inte komma i överflöd och det behöver inte vara travvis med inslagna saker som sedan slängs åt sidan för nästa, det går att present-banta och istället fokusera på några få saker med betydelse.

Jag har i år besökt Akademibokhandeln som rymmer många olika typer av presenter under samma tak. Det finns både till den äldsta och yngsta i familjen och det jag tilltalas lite extra av är att många presenter bjuder in till umgänge.

254A4729
254A4756
De här spelen har vi faktiskt redan testat hemma och de är väldigt roliga! Det är ett tips till dig som vill köpa en present till hela familjen där alla kan involveras och vara med. Det blir en present att samlas kring och umgås. Spel måste verkligen vara en av de bästa sakerna att ge bort generellt då de bidrar till just det överskrivna.

IMG_5834
En annan sak som både utbildar, skapar lust och närhet är böcker. Vi läser för barnen varje kväll, och varje födelsedag och julafton är listan på nya böcker att fylla bokhyllan med lång! Alla Tre Julbakar av Maria Nilsson Thore blir perfekt i Vinnies paket och Räven och Tomten av Astrid Lindgren och Eva Eriksson i Blakes.

IMG_6654
När vi ändå är igång med tankar kring hållbarhet så måste jag tipsa er om de här leksakerna från Green Toys som är gjorda av återvunna mjölkbehållare i plast. Perfekt för de yngre familjemedlemmarna!

IMG_6668
För den äldre skaran i familjen är mitt tips att även spana in Akademibokhandelns sortiment av kokböcker. En kokbok är alltid uppskattat och är en otroligt härlig sak att få tycker jag! Jag älskar att bläddra i kokböcker, inspireras och att sedan sätta ihop menyer för bjudningar och middagar. Det är något oförskämt lyxigt med att bläddra i en fysisk kokbok och inte alltid googla recept.

254A4699
254A4711
Just nu kan jag erbjuda er 15% på ett helt köp med koden EMILY15 hos akdemibokhandeln.se. Den gäller tom 12/12 så passa på att inhandla alla dina julklappar!

2
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00