ANNONS

Vackra paket i tapet.

/

IMG_7617
IMG_7619
IMG_7612
IMG_7626
På julafton la jag upp den övre bilden på instagram. Jag fick då mängder av frågor om inslagningen av dessa paket. I år har jag inte använt en centimeter av vanligt slit och släng papper utan har slagit in paketen i vackra tapeter och en del även i tyg. Jag är den personen som sen på julafton sitter och tar tillbaka vackra band och papper för återbruk, det ni haha.

När jag tapetserar så blir det alltid spill över så detta har jag sparat till just detta ändamålet. Hur fint? Tapeterna jag använt kommer ni få se mer av hemma hos mig framöver, mer än så kan jag inte avslöja! När det kommer till paket i tygbitar så är det helt enkelt tyg som kommer från påslakanspåsar, någon snuttefilt som inte använts osv. Allt i tygväg fungerar skulle jag säga. När det kommer till den här sortens pyssel så är det enkom fantasin som sätter gränserna.

1
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00