Precis där jag står.

09022020-IMG_9202
09022020-IMG_9193
09022020-IMG_9219
09022020-IMG_9200
09022020-IMG_9233
Ni vet hur det kan bli. När det går för lång tid utan att man tar tag i någonting så att det tillslut känns som världens största steg att sedan ta. Så har jag känt med bloggen de senaste veckorna. Jag har haft så många blogginlägg i mitt huvud men jag har inte fått ner dem i skrift. Här är jag nu iaf och är stolt över att jag tillät mig själv den här pausen. Jag är trots allt fortfarande sjukskriven på 75% och då gäller det att vara snäll mot sig själv. Jag har dock längtat efter att lägga upp bilder, skriva och dela med er men som sagt, ibland bli saker för stora och då vet jag inte i vilken ända jag ska börja. Nu är jag här igen och jag börjar där jag står.

Äntligen går vi märkbart mot ljusare tider! Bara de där extra minuterna på eftermiddagen som vi vinner varje vecka gör min innerligt glad och förväntansfull. Jag längtar så det värker i mig efter att få sätta mina första frön i jorden, börja gräva nya rabatter i trädgården, smycka växthuset och planera vårt nya grönsaksland. Just det där är sådan saker som får mig lugn och känner mig tillfreds. Det är någonting med jorden, naturen och att få se saker växa som är otroligt tillfredställande. Jag tänkte skriva ett blogginlägg om alla mina planer för trädgården och vad som ska sås! Är det något ni vill läsa om? Själv älskar jag den typen av inlägg och fullkomligen kastar mig över allt från youtube videos och blogginlägg som handlar om planering inför trädgårdssäsongen. Jag menar snart kan en liknande bukett från min egen odling stå på bordet! Pirret!

 1. Jaaaa! Vill så gärna läsa om dina trädgårdsplaner, allt du rör vid blir ju magiskt och du inspirerar otroligt mycket. Hoppas att du känner dig bättre snart!!

  1. Emsloo skriver:

   MEN vad du är fin och gör mig glad! Jag ska absolut skriva ett inlägg om allt som ska sås och om mina planer snarast! <3

 2. Emelie skriver:

  Vart kommer den ljuvliga grönprickiga kannan/vasen ifrån?

  1. Emsloo skriver:

   Jag har köpt den hos Tambur!

 3. Förstår dig 100%. Jag är likadan. Massa bollar i luften och som frilans är jobbhjärnan igång dag som natt. Skönt att du känner lite energi nu iaf. Min går på sparlåga just nu men den är nog snart tillbaka 💪🏻 Kram

  1. Emsloo skriver:

   Tack fina du!! <3

 4. Jennie skriver:

  Kul att ha dig tillbaka!
  Läser gärna om trädgårdsplaneringen – längtar så!

  1. Emsloo skriver:

   Vad roligt! Då ska jag fila på ett sådant inlägg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..