Murrigt grönt och skogens djur på väggen!

05022020-IMG_8923
05022020-IMG_8920
05022020-IMG_8921
05022020-IMG_8912
05022020-IMG_8925
Hur härligt låter inte det? Den här ljuvliga tapeten från Newbie & Boråstapeters samarbete är precis sådär perfekt grön som jag vill ha den och de handritade mönstret är magiskt fina! Om du inte sett kollektionen så kika in här.

Det här med att det ska vara svårt att tapetsera är något jag verkligen vill slå hål på! Jag är absolut ingen expert på ämnet men som med så mycket annat så tänkte jag äh, jag testar. Det är absolut en fördel att vara två när man ska tapetsera men det fungerar också själv, jag har gjort bägge! Det tar lite längre tid när man gör det själv men med en bra podd i öronen och rätt verktyg så går det finfint. I början tittade jag på den här väldigt pedagogiska filmen som Kristin (Krickelin) gjort tillsammans med Boråstapeter. Hon får det verkligen att låta precis så enkelt som det är! Jag ska erkänna att jag aldrig spacklat igen ett hål under en tapet eller använt mig av ett tråg för att dra upp tapeten på väggen (kanske inte heller mätt med vattenpass då vår väggar är lite smått galna nere i vår 1800-del) men det är i ärlighetens namn att rekommendera. Jag är bra på att hitta genvägar som oftast blir senvägar i längden.

Nu är jag i tanken att tapetsera om vår matsalsdel inför ett spännande projekt och samarbete under våren. Jag står i valet av en tapet som finns i två färgställningar. Eftersom jag är en person som snabbt vill byta ut saker och förändra så ser jag inte heller en tapet som att det är skrivet i sten, det är en väldigt skön tanke då jag tror att jag annars aldrig någonsin skulle kunna ta beslut.

 1. Sofie skriver:

  Så fantastiskt fint!
  Har du färgkod på det fina skåpet? Det gjorde sig så fint tillsammans med tapeten👌🏻
  Åh, blir väldigt nyfiken på vilka tapeter du funderar på? Är själv i tapetserartagen och letar efter en fin tapet i vårt vardagsrum på övervåningen.
  Mvh Sofie

  1. Emsloo skriver:

   Tack <3
   Färgen heter Robois från Beckers! Den är verkligen fin mot den gröna tapeten. Jag ska visa snart vilka jag väljer mellan! Finns ju verkligen uppsjö av vackra tapeter 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..