ANNONS

Grattis till mig och bästa ge-sig-själv-presenterna!

/

11032020-1V2A0080
11032020-1V2A0173
11032020-1V2A0161
11032020-1V2A0085
11032020-1V2A0087
Idag är det min födelsedag! En dag som jag mer och mer börjar känna ångest kring. En dag som påminner mig extra mycket om tiden som går och att jag med den blir äldre. Det här med att bli äldre fysiskt och praktiskt men inte psykiskt är banne mig ingen enkel grej. Jag kommer på mig själv med att fortfarande se mig som den där 22 åringen som hade en 4 åring och var den där UNGA mamman. Nu är jag varken ung eller en ung mamma. Jag är en medelålders, trebarnsmamma med kroppsdelar som sett bättre dagar. DET NI!

Jag försöker verkligen ta till mig det som alla säger ”alternativet till att fylla år är inte så kul” och såklart är det så. Givet är jag tacksam för den tid jag har här på jorden men det är känslan av att inte hinna med. Av att jag borde gjort mer som gör att jag känner den där lilla ångesten i bröstet. Förstår ni vad jag menar?

Hur som helst så fick jag kaffe och skönsång på sängen imorse! Så mysigt med två små som överöser en med pärlplattor och diverse prylar de hittar hemma som små presenter. Ikväll blir det hemmamiddag med bubbel, pasta och tomatsås med goda tillbehör. Precis det jag älskar mest!

(Texten innehåller ad-links) Igår gav jag mig själv några presenter som jag tyckte att jag var värd! Bland annat blusen på bilderna över som ni hittar här och även den här HELT magiska klänningen från & Other Stories och den här kjolen som kommer bli så fin till blusen i sommar. Tänk er en av dessa outiftsen i sommar, bara fötter i gräs plockandes blommor i trädgården. Jag smäller snart av på det längtet! Juste, det var de där med att vara i nuet …

3
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00