ANNONS

Ett galet kål-land!

/

1V2A1895
Så här ser kål-landet ut just nu. För att se hur det såg ut för 28 dagar sedan så klicka er in till det här blogginlägget. Sådan enorm skillnad!
1V2A1903
1V2A1905
Att ta med durkslaget ut och plocka detta är en sådan lyx!
1V2A1932
Nu är det verkligen full-on-kaos i vissa delar av rabatterna. Här har vi en. Kålrabatten. Mini Pak Choien har jag lärt mig att vi inte hinner med att plocka in och äta. Samma sak med blomkålen som ja, är i full blom. Det vi faktiskt äter av är Grönkålen och svartkålen. Detta är något jag helt klart kommer sats på nästa år. Denna är sådd tidigt i år och har således växt till sig väldigt bra redan!

Jag har valt att inte skydda kålen och hittills har det gått bra! Detta är enkom av estetiska själ. Visst att tvestjärtarna har hittat dit men (pepparpeppar) inget annat. Vi får helt enkelt njuta av kålen så länge det varar!

1V2A1874
1V2A1858
Stekt grönkål med flingsalt, zest och saften av en citron tillsammans med nykokt pasta och mängder av parmesan! SÅ gott!

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00