Hejdå mama.

Jag skulle kunna skriva ett långt avskedsinlägg här. Men det finns ingen anledning till det. Jag är ju bara ett klick bort. I vad jag tror en bättre version.

Vill tacka alla läsare och jag hoppas innerligt att ni följer med mig på nya äventyr och min flytt. Jag vill tacka Mama för allt kul vi haft.

Men nu är det dags för mig att gå vidare. Jag kan inte stå stilla längre.

All kärlek till er alla.

Vi ses på http://www.ekenmagasin.se/blogg/itemlist/category/38-emma-pettersson

 1. Kan man kommentera på den nya bloggen? . Jag hittade inte någon knapp där det stog ” Kommentarer ” . Ååå va synd om det inte går . :( , Jag som alltid kommer att kommentera din blogg….
  Ps. Du är bäst Emma. Jag vill verkligen träffa dig någon gång. Kram<3<3

 2. Belle skriver:

  Är det bara jag, eller kan man inte kommentera dina inlägg på din nya blogg? Kan vara blind, men hittar ingen sådan knapp :( Tänker att en del av det roliga med att blogga är att få respons på det man skriver? :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Glöm inte bort min bloggflytt!

Ni glömmer inte bort att jag flyttar min blogg nu va? I morgon är min sista dag här och sen beger jag mig av på nya äventyr. Läskigt men roligt!

Så fram över är det till- http://www.ekenmagasin.se/blogg/itemlist/category/38-emma-pettersson ni ska gå! I bloggandet blir det ingen skillnad. Jag kommer fortsätta vara den bittra, glada och tokiga unga mamman ni känner. Ni kommer få läsa svordomar och höra mig vara ilsken över världens orättvisor. Dock kommer ni ha det närmre till mina krönikor, artiklar och reportage som även publiceras på samma sida – Ekensmagasin

Inom kort kommer även WebbTV dra igång där jag kommer figurera som en av programledarna. Så följ med min flytt, för ni kommer bara få mer och mer av mig!

Men ett avslutande inlägg kommer här i morgon också.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Ni kan vara lugna!

Ni som skrivit t.ex ”jaha så då dumpar hon ungen hemma efter eget tycke och smak för att hon hittat den ”rätte” EGOISM i högsta drag…” och liknande kommentarer om min och Dominiques resa vi ska göra nästa vecka UTAN Vilde kan vara lugna.

Jag vet inte vad ni tror, att jag lämnar min 5 åring ensam hemma? Eller att Vilde kommer ha en HEMSK vecka när jag är borta? 

Ni kan i alla fall lugna er. Min son har en PAPPA också! Och han ska faktiskt ha sommarumgänge med denna fader och ha egen semester. Och även om han inte hade haft en pappa har vi ett extremt stort nätverk. Exempelvis en mormor och morfar som Vilde dyrkar och älskar att vara hos. Även mina systrar och deras familjer står oss väldigt nära.

Kan folk sluta försöka ge mammor så mycket skuldkänslor för att de gör saker UTAN sina barn? 

Helt ärligt – MER EGOISM ÅT MAMMORNA! Barnen dör inte av det, snarare tvärtom de kommer märka av sin mer avslappnade mamma.

Jag LÄNGTAR till nästa vecka då jag och Dom åker till Grekland och bara njuter av varandra, sovmorgon, sena middagar och långa simturer. Och samtidigt vet jag att min son har semester på sitt håll!
Om det är egosim så är jag stolt över att vara egoist!

Och GLÖM INTE min nya blogg http://www.ekenmagasin.se/blogg/itemlist/category/38-emma-pettersson

 1. HA HA HA… skitbra inlägg!

  Har en son som idag är 18 år. När han var på dagis så bestämde jag mig för att åka till Danmark och fira jul tillsammans med min lillasyster. Bara hon och jag.

  Och det som personalen på dagis klagade!!! (kvinnor)… fy sjutton. Tack och lov så hade jag en manlig psykolog till hands och han plockade ner dagispersonalen då sonen skulle vara hos sin pappa! Det var ju inte som jag lämnade honom helt ensam eller hos främmande människor…

  Men det är sorgligt att det är samma sak än idag, drygt 15 år senare :(

  Fy fan vad unga mammor inte ska få möjlighet att njuta av egen tid… som man försummar sina barn då. Dumheter.

  GO GIRL!

 2. Maria skriver:

  Hej Emma! Vilket bra svar du gav till dessa ”super föräldrar”, mitt tillägg till ditt inlägg är som följer:
  Jag har lärt mig av egna erfarenheter att det är mycket viktigt att barnen har fler vuxna än endast föräldrar att ty sig till, och kunna vara hos! Det är INTE positivt att kunna säga att ”vi har minsamm aldrig lämnat bort våra barn!”. Det finns ju tyvärr de som inte har ett nätverk runt sig, men det kan man ju skapa, även om det är svårare (kan jag tänka mig).
  Och hur kom sig då mina erfarenheter? Jo, som en blixt från klar himmel kom skillmässan in i mitt liv, blev ensam med en 8 och en 5 åring. Alla var vi ledsna och förkrossade på våra egna vis, och tack vare att de var trygga på fler ställen än hos oss, sina föräldrar, kunde de vädra sina åsikter och vara ledsna där, något som kanske var svårare att visa hemma, för där satt ju jag och var minst lika ledsen.
  När vi nu 12 år senare pratar om detta ,jag och mina barn, är vi helt överrens om att det var bra. Barnen vet ju kanske än idag inte, hur många runt oss som som även jag pratade med hela tiden, och som stöttade barnen fast de kanske inte förstod det då.
  Men att det var skönt att sova borta lite då och då för att komma ifrån, det kan de berätta nu.
  Och tänk om det hade varit en olycka, där vi föräldrar försvann ur deras liv helt? Hemska tanke…

  ÅK på semester, NJUT, och kom tillbaka som en piggare mamma!
  Kram
  Maria

  1. Tack Maria för ditt fantastiska svar. Jag är precis som du övertygad om att barn behöver många vuxna i sin närhet. Och jag känner mig så lyckligt lottad för att jag kan ge min son det. Han har många trygga famnar att falla ut i och lita på. Det är jag så glad över.
   Jag ska verkligen njuta av min semester!
   Kram

 3. Mirre skriver:

  Lev ditt liv och var lycklig bara! Det är uppenbart inte dem som måste yttra sådana dumheter! En lyckligare mamma resulterar i lyckligare och tryggare barn! Ha en underbar resa! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..