Never mind. I’ll find someone like you.

Jag tycker synd om människor som tror att det bara finns en stor kärlek i livet.

Jag har haft tre ”stora kärlekar” och dom har verkligen varit den stora kärleken för just DEN TIDEN i livet. Och även fast jag nu har en viss avsaknad av kärlek så VET jag att snart kommer en ny stor kärlek dyka upp. Och den kan vara rätt i ett ¨år, tio år eller livet ut. Det vet man aldrig.

Men tro mig. Det finns fler än EN stor kärlek för alla.

  1. Martina skriver:

    Gud vad jag tycker om din blogg! Allt du skriver är bra läsning, det är en stöttande och inspirerande blogg och det känns lite som att man har girltalk med dig när man läser din blogg, trots att det egentligen bara du som ”pratar” och man inte känner dig. Men jag hoppas bara att du fortsätter med din blogg för den är så jäkla bra :) ha det bäst!

  2. Johanna skriver:

    Så sant så sant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..