Kronjuvelerna & Juno

ÅHH vad jag har fastnat i serien kronjuvelerna! Idag var det dags för andra avsnittet och den är såå bra!
Nu som missat den säger jag bara – SE DEN! Gissar på att den finns på Svtplay nu! I morgon är sista avsnittet, missa inte!

Efter Kronjuvelerna hoppade jag över till Juno som går på 4an nu. En av mina favoritfilmer. Den är så ren, ärlig och äkta. Om ni förstår vad jag menar? Den är inte alls som vanliga amerikanska filmer. Sen är verkligen Ellen Page helt fantastisk. Och musiken i filmen är helt underbar! Även i detta fall, har ni inte sett den GÖR DET!

Kärlek från en trött mamma!

  1. mel skriver:

    Juno får en att gråta sönder. Superbra film

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..