FinestAwards 2012

Man kan nu rösta på nominerade inför FinestAwards! Och jag tycker att alla ska rösta på min Martin aka Miss Inga i kategorin ”Från blogg till TV”, självklart ska Kåken ha priset för ”årets bar” och i kategorin ”årets nattklubb eller klubbkoncept” ska SJÄLVKLART 2.35:1 ha priset!

Så in och rösta HÄR

 När vi ändå pratar om Finestawards behöver jag klädtips. Vad ska jag ha på mig på årets gala? Vill vara smashing! Självklart blir det klänning och klackar, men har ingen aning om vilken sort!

Får helt klart ta några rundor till Beyond Retro och få proffshjälp där!

Har faktiskt en snygg dejt i år dessutom…

Såhär såg jag ut förra året! Och även i år vill jag vara färgglad. Är ju inte den svarta typen. Tänker mig kanske grönt?! Håret kommer jag ha i en stor hög knut, kanske med några waves i luggen. Men uppsatt hår i alla fall!

Tips tack!!

LOADING..