Hemtenta och rättegång.

Idag är jag hemma för självstudier. Jag har tre hemtentor att vara färdig med till nästa fredag så just nu är det tomt om föreläsningar i skolan. Mest hemmaarbete. Mina hemtentor ska bli perfekta!

I vilket fall som helst är Vilde såklart på dagis. Vem fasiken kan skriva hemtenta samtidigt som man ska underhålla en rastlös fyraåring? Vet att folk har åsikter om att man lämnar sina barn på dagis fast man är hemma. Men går man en heltidsutbildning innebär det inte att du är hemma och ledig. Du är hemma och pluggar röven av dig. Och jag lovar, barn har roligare på dagis än hemma med en förälder som måste sitta fastklistrad vid datorn.

När jag pluggar så pluggar jag som bäst i soffan med TVn igång. Jag behöver ha lite ljud runt mig. Just idag har TVn fått lite mycket av min fokus.
För idag startade rättegången mot Anders Breivik.
Det hela startade med att han kom in i rättsalen, blir lossad från handbojorna och gör en högerextrem hälsning.

Sen fortsätter han med att han erkänner handlingarna men anser sig inte vara straffskyldig. Han åberopar nödvärn.

Tarmarna vrider sig och illamåendet kommer på stört. Hur kan en människa vara så förstörd, avtrubbad och kall? Hur hur hur? 

Mina tankar är med alla anhöriga och alla som livet ut kommer få bära på hemska minnen och skador från den fruktansvärda dagen.

Nej nu måste jag byta kanal och fortsätta med hemtentan!

Kärlek!

LOADING..