Hemtenta och vin!

Den här veckan har bara handlat om hemtentan. Hemtentan som inte bara ska bli klar, utan den ska självklart bli bra också. Avskyr att lämna in saker jag är halvnöjd med.

Tenta veckor är det så mycket som blir lidaande, bl.a
– Utseendet, kan inte minnas sist jag sminkade mig eller hemskt nog ens när jag duschade
– Hemmet!! Fy fasiken vad mitt golv är smutsigt.
– Sömnen. I natt sov jag ca 4 timmar. Men under dessa fyra timmar var hemtentan i fullt arbete i min hjärna samtidigt.
– Matlagningen…har gjort PINSAMT dålig mat de senaste dagarna.
– Lek och bus med Vildingen. Tur att han har dagis så han får leka ordentligt.

Men i morgon ska det lämnas in. Och två av tre hemtentor är jag klar och nöjd med. Bara sista som ska slipas på. Efter de lämnats in ska jag gå raka vägen till systemet, köpa ett gott vin som jag ska avnjuta på kvällen. För lite vin förtjänar man efter en sån här vecka. Sen ska jag hämta min busunge och leka tills vi stupar!

I fredags var jag hemma hos Dominika (ni vet snyggingen från Army of Lovers). Hon hade lite vinprovning hemma där jag fick testa ett nytt vin som säljs på tetrapak, Aussie wines heter det. Rent spontant kände jag direkt att tetrapak-vin är inget jag dricker. Har väl fortfarande tonårens Rebenshoppen-vin i minnet. Men samtidigt kände jag att vin i tetrapak vore perfekt för mig. Vet inte om jag nämnt hur jävla klumpig jag är? Men det är jag i alla fall. Och ungefär hälften av gångerna jag köper glasflaskor hinner jag slå sönder dem innan jag ens smakat på drickan.

Vinet fanns i både vitt, rött och rosé. Och för en van vindrickare som jag (ja, jag är en vinkärring) så passade det både smak och plånbok perfekt. Det är verkligen kvalitetsvin till toppenpris!

Som alltid hemma hos Dominika var det en mycket trevlig kväll. Och är glad att jag upptäckte vinet. I morgon blir det Aussies Rosé som ska avsnjutas. För nu när våren är här tycker jag verkligen rosé är det bästa!

20120426-102720.jpg

Dominika bjöd självklart på både mat och annat gott!

20120426-102808.jpg

Nej nu ska jag återgå till mitt skrivande och fortsätta längta efter morgondagens vin. Haha

Puss & kram

  1. Ida L skriver:

    Lycka till med hemtentan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..