Drömmar

Ibland kommer mina gamla drömmar över mig. Drömmar om dansen, skolor i London och att en dag kunna försörja mig på dansen. Att få dansa och sjunga i stora musikaler.

Att blir dansare/musikalartist var i mååånga år min stora dröm. Och ibland får jag för mig att jag ska ta upp drömmen igen. Men min kropp är för trött, mina knän för trasiga och jag alldeles för orutinerad nu. Fast det är som att cykla, jag glömmer det aldrig..

Nu har jag dessutom andra drömmar. Mina älskade skrivardrömmar som jag verkligen ska satsa på!

Vad har ni eller har haft för drömmar?

  1. Jag drömde om att bli författare eller journalist. Läste en termin journalistik, och sedan visade det sig att informationen vi fått var fel, och att det inte fanns någon B-kurs! Då kom det av sig. Drömmer fortfarande om att skriva en bok. Måste bara lösa upp blockeringen först! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..