Paus.

Då min dator bestämde sig för att krascha och ta lite av mina texter med sig ner i graven så får jag nu skriva om en hel del. Vilket är ganska lugnt, men tyvärr sjukt tråkigt. Det går relativt fort eftersom jag skrivit det en gång och minns en del. Men hade hellre sluppit det och lagt krut på nya texter istället.
Men men, nu har jag i alla fall lärt mig att jag MÅSTE SÄKERHETSSPARA ALLT!

Just nu skriver jag en ganska speciell artikel. Om en väldigt inspirerande person som får mitt hjärta att le. Jag vill så gärna att texten ska bli perfekt så just nu tar jag en paus i skrivandet. Lyssnar på lite inspirerande musik och fyller på med energi.
Det brukar göra susen!

Om några timmar ska jag hämta min trollunge och hela min kropp skriker efter honom. Men snart så är han hemma igen.

20120520-132640.jpg

Nu ska jag lapa lite mer sol och sen skriva klart.

Hoppas ni har en fin söndag.

LOADING..