Nya tider.

Jag har gett små hintar om det under ett tag nu. Nytt jobb och nya drömmar och planer. Jag har tagit ett stort beslut. Jag har tagit ett ganska osäkert steg närmre min dröm.
Att få skriva och få göra skillnad.

Efter snart 1,5 år här på mamma påbörjar jag i morgon min sista månad som bloggare här. Detta var helt mitt eget beslut och något som både känns konstigt och lite smärtsamt. Det har varit en väldigt fin tid här.

Och ni älskade trogna läsare som stannat kvar i regn, storm och solsken. Vad vore den här bloggen utan er? Och utan er hade jag aldrig vågat satsa på samma sätt. Era ord, kommentarer och peppande.
Jag har alltid sagt att jag skrivit för min egen del. Men utan er hade jag ju lika gärna kunnat skriva vanlig dagbok och skita i att publicera det.
Så nej, jag har inte skrivit för bara mig. Jag har skrivit för oss.

Det här är inget avslut. Bara en början på nått nytt. Man kan inte stå och stampa på samma ställe om man ska komma framåt, eller hur?
Så ni blir inte av med mig. För det första har jag en månad kvar här. Och då ska vi ge järnet. Sen kommer jag flytta över till en annan sajt. En ny stockholms sida som heter www.ekenmagasin.se  som lanseras i helgen! Jag kommer där arbeta som skribent, vara programledare för deras Webb-TV men också om ett tag börja blogga där. Jag kommer skriva både för kultur/nöjes delen men också djupa ämnen på samhällsdelen. Kommer hålla er mer och mer uppdaterade nu min sista månad här på mama.

”Journalistiken som bedrivs på Eken Magasin är partipolitiskt obunden, men vi står för ett folkligt perspektiv. Vår dröm är att bryta gränser mellan kultur och nöjesliv, allt det som gör livet färggrant och roligt att leva, samt de större samhällsfrågor som tyvärr färgar många människors vardag grå. Förhoppningen och målet är att engagera människor av alla slag samt få dem att inse sitt värde och göra sin röst hörd. 

Vi som står bakom Eken Magasin har bestämt oss för att göra skillnad genom att skapa debatt i olika former – det skrivna ordet, webb-tv, föreläsningar, seminarier, events och konstutställningar – samt via samarbeten med företag och organisationer som brinner för ett bättre samhälle och en trevligare stad.”

Känns verkligen som ett underbart steg. Och verkligen i helt rätt tid! I morgon blir det lanseringsfest med hela redaktionen och om två veckor ger vi oss av till Hultsfredsfestivalen för både jobb och nöje (men helt klart mest jobb).

Detta kan bara bli bra (Så länge ni inte lämnar mig).

Dags för förändring och nya tider.

  1. Åh vad roligt! Grattis
    Ska bli spännade att se fortsättningen

  2. Mig blir du inte av med! Jag älskar det du skriver. Du är en så stor inspirationskälla! Om jag blir mamma en dag vill jag vara som dig. Jag hoppas att det blir så.
    Lycka till, jag tror på dig! Du klarar ALLT! (Men det vet du väl redan?) :D

  3. Ida L skriver:

    Roligt att hör att man uppskattas som läsare. Kommer helt klart att fortsätta följa dig. Lycka till med ditt nya jobb

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..