Får jag beklaga mig lite?

Jag älskar att kunna beklaga mig över vardags-problem. Det är så enkla små saker, men ibland måste man få gråta över dem också. Man vet ju ändå innerst inne att det bara är struntsaker. Men att beklaga sig kan vara enormt befriande och sen efteråt kan man skratta åt det hela.

1. Idag vill jag klaga lite över först och främst min JÄVLA vagel i ögat. Vad är en vagel ens? Är det som en jättefinne som tycker man ska attackera ögat? Den är i vägen så jag ser inte ordentligt. Dessutom kliar den och gör ONT! Vem kom på den här vidriga sak?

2. Dessutom försvinner ju aldrig den vidriga pollen. När ska det sluta blomma egentligen? Vaknar med en näsa som tror att den är nigarafallet. Kliar sönder näsan gör jag också, vilket har resulterat i trasiga slemhinnor och sår i näsan. (varsågod för den infon)

3. Skrev tenta idag i Geologi. Tyckte det gick jättebra. Jag svarade på 8 av 10 frågor. När jag gick in på fråga 9 skulle jag dubbelkolla en sak på google och lyckas då lämna tentasidan. Och det går inte att backa utan då får man börja om från början med nya frågor – som självklart var såå mycket svårare! Men det vara bara att börja om. Klarade svara på 8 av 10 frågor så förhoppningsvis blir jag i alla fall godkänd. Och det är det enda jag bryr mig om. Ikväll ska jag ta mig an nästa del i Geologin – Jordens struktur. Det är intressant, men svårt!

4. Jag är för nuvarande ett mensmonster också (kanske märks så som jag klagar). Grät mig till sömns igår, typ utan anledning. Skällde på Dom och åt alldeles för mycket glass. Dessutom lyssnar jag för fullt på ”Best of Enrique Iglesisas” så troligtvis har jag även slagit mitt huvud. Eller nått.

5. Skulle egentligen till gynekologen på efterkontroll av min hormonspiral som sattes in för en månad sen, men jag avbokade det. Vill inte lida mer idag och att ligga och sära på benen när mensen flödar, näsan leker nigarafallet och vageln kliar är att bara självplågeri. Så nej tack, gynekologen får pilla någon annan mellan benen idag.

Nej nu ska jag koka ett ägg och lägga över ögat och vageln. Ett tips jag fick av världens bästa Natashja aka Lady Dahmer. Mensmonster som jag är lär jag säkert äta upp ägget efter jag haft det på ögat. Äter allt som kommer i min väg nämligen.

Och jag just det, jag är mänsklig.

 

 

LOADING..