Vissa dagar.

Vissa dagar är det extra fantastiskt att vara mamma. Att få vara den vackra blonda lintottens mamma. Att just JAG är den som får pussa honom godnatt, trösta honom när han är ledsen, skratta med honom, kittla hans lilla mage och få hålla honom hårt i min famn och berätta hur mycket jag älskar honom.

När bråk, trots och gråa (men vackra) vardagen kommer emellan kan man ibland för korta stunder glömma lite av allt det fantastiska.
Man slutar aldrig älska, men man kan bli trött. För mammor är också mänskliga. Och trötthet gör en glömsk.

Men vissa dagar påminns man, trots sin trötthet. Vissa dagar får man extra bevis på att man har det bästa livet kan ge en, ett lyckligt friskt barn.
I tisdags påmindes jag.

20120705-225956.jpg

Vilde gjorde ett armband till mig hos Mariee. Mariee skrev en lapp med det han sa skulle stå-
”Jag älskar dig mamma! Jag gillar dig och jag ska alltid vara kär i dig! Puss din Vilde”

Du och jag min älskade unge, du och jag.

LOADING..