Glöm inte bort min bloggflytt!

Ni glömmer inte bort att jag flyttar min blogg nu va? I morgon är min sista dag här och sen beger jag mig av på nya äventyr. Läskigt men roligt!

Så fram över är det till- http://www.ekenmagasin.se/blogg/itemlist/category/38-emma-pettersson ni ska gå! I bloggandet blir det ingen skillnad. Jag kommer fortsätta vara den bittra, glada och tokiga unga mamman ni känner. Ni kommer få läsa svordomar och höra mig vara ilsken över världens orättvisor. Dock kommer ni ha det närmre till mina krönikor, artiklar och reportage som även publiceras på samma sida – Ekensmagasin

Inom kort kommer även WebbTV dra igång där jag kommer figurera som en av programledarna. Så följ med min flytt, för ni kommer bara få mer och mer av mig!

Men ett avslutande inlägg kommer här i morgon också.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..