Hemlighet:)

Mirka skriver att hon har en hemlighet, och då vill ju inte jag vara sämre :)

Hör ni gott folk: Jag har en hemlighet!!

Men…jag är så dålig på hemlisar, så jag tror jag avslöjar min på en gång:)

.

Jag ska på husmorssemester!   

Sunshine
 

Haha det låter rätt fånigt, med husmorssemester, men jag tyckte det lät rätt bra!

Det är ju faktiskt exakt  vad det är :)

Jaha, vart ska jag då, och med vem?

Jo, hit ska jag:

Ni ser vart va??  Annars blir det kristallklart nu:

Ahhh, jag och min bästaste syrra ska åka till London!  Det är ungefär tusen år , en eon och en livstid sen jag var där sist:)

Jag tror jag var 16 eller 17 år :D

.

Inte en endaste unge ska få följa med, utan jag ska bara tänka på mig själv, precis hur ego som helst.

Jag minns inte ens när jag åkte helt ensam på en resa??

Nu är det ju faktiskt inte så att jag längtat efter att åka utan familjen såklart, utan det har varit ett fritt val :)

.

Meeeen ändåååå, det ska bli så nice! Jag har börjat öva upp min engelska   ;), så man inte kommer dit och inte kommer ihåg ett dugg, hihi, eller ännu värre , pratar den oerhört fåniga engelska vi ofta roar oss med här hemma, nån svengelska med väldigt mkt påhittade ord:)

Jag var jäkla bra på engelska förr i världen, men när man inte använder den så rostar den ju, tyvärr, och det man tappar först är ordförrådet. Men, man klarar sig väl utmärkt om man kan säga :

– Two coffee please, eller  Keep the change, eller kanske Una serveza pour favor….nej, det var ju inte engelska;) men en användbar fras likafullt ;)

Vi åker om några veckor, lagom till julskyltningen, mysigt värre, sen stannar vi fyra eller fem dagar lite beroende på hur det ser ut med allt.  Jag vet inte hur vi ska hinna allt vi vill men det ska nog gå, vi får väl sova på planet dit (2 tim) och hem :)

Vi vill såklart shoppa, tips???

Lite sightseeing, funderade på den gamla godingen Madame Tussauds, (som faktiskt stavades så men det såg fel ut, googlade*s*)kanske en tur i det däringa London Eye…nja tveksamt vi är rätt höjdrädda båda två:) och så massa fika, afternoon tea och sa jag shopping??   :D

.

Nu funderar jag på om jag ska orka släpa med systemkameran??? Nja, knappast, tror det får bli mobilen och den lilla rosa. Får räcka. 

Sen blir det lätt packning dit, i en stooor resväska så man kan fylla den där :)  Räcker väl med underkläder och nån tröja ;)  Två tröjor då;)

.

Måste kanske leta reda på passet??  Såg det häromdagen…undras vart det var? Hm…Jaja, det borde ligga

i skåpet med viktiga prylar…borde ;)

.

London, fy fasiken vad nice :D

 1. Annika skriver:

  Skriv din kommentar här!Hej Carola!
  Jag säger som Jenny:PRIMARK:)Min dotter bor i London och när jag var och hälsade på så tog hon med oss dit.Ett jättestort varuhus med kläder,skor och allt möjligt skoj:)Jag som älskar Gekås i Ullared blev alldeles till mig när jag insåg att det var ännu billigare än på Gekås.Jag behöver väl inte säga att det var svårt att stänga resväskan när jag skulle hem;)Okej,kanske inte den bästa kvaliten på allt,men min ena dotter fick en klänning som hon har använt många gånger och som hon även använde på skolavslutningen, den kostade 1 pund!!:)Vi var på Londons största Primark som ligger på Oxford street,bland alla de andra fiiina affärerna:) Ha det så kul där!! Stor kram från Annika

 2. Annica skriver:

  åhhhh vad härligt, nu blev jag riktigt avis!!!
  kram

 3. Åsa skriver:

  tycker du skall vara jätte stolt för att du får och dom vill att du skall blogga här på mama hos alla kändis mammor.
  Det är som du skrev samma inne håll här som där. Det är ju du som skriver och det är ju det som är roligt att läsa.
  Men jag får säga att jag saknar att ställa frågor till dig.
  Du skrev en gång att du ville få mat tips.
  Jag lägger ut våran veckomatsedel på min sida om du ill få tips. Vill du ha något recept är det bara att höra av sig.
  Kram Åsa

 4. Monica skriver:

  Jag hänger med, när åker du, *fnissar*

 5. Ingrid skriver:

  Inne o läser.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..