Jag tror…

..att min dator snart kommer att gå i graven:(

Idag funkar plötsligt inte musen, jag har provat med tre olika och datorn säger att den inte känner igen USB enheten…som suttit i sen begynnelsens tider..hm?

Sist det hände så totalkraschade datorn nån dag senare….Jag vill inte, jag orkar inte och jag har inte tid med att krångla med tekniken! Blä.

Jag tycker dessutom att det är superdrygt att använda pekplattan, det är ju helt värdelöst.

 

Men förutom det så är det inga större bekymmer, jag ligger, vad jag tror iaf, hyfsat bra till med det mesta, ska fixa lite imorgon, och sen slå in ganska många paket iofs…Jag har en köksö, för er som inte vet, och den är löjligt bra att stå och slå in paket vid! Inte det minsta ont i ryggen som jag alltid får annars av att stå böjd och krokig över matbordet.

Idag var det avslutningar för alla utom Patricia som slutade igår, deras skola har så många elever som reser långt och hade valt attha avslutningen på em efter skoldagen igår – smart.

Corrinda och Novalie är med i kören och de hade ett julspel för skolan idag. Igår var det genrep för föräldrarna. Corrinda var en herde igår och sjöng solo, och idag var hon Maria, och sjöng solo:) och jag tror nog att det finns en hyfsad sångröst även hos min 11 åring :)

De sjunger ju inte sådana sånger hemma utan då är det mera Mange bjuder..;)..och där briljerar de ju inte med sina röster direkt, så jag hade ingen aning om att hon faktiskt kunde, precis som med Patricia, som sjöng på sin konfirmation så jag blev alldeles tårögd av stolthet.

Föräldrarna får inte vara med på julavslutningarna för det blir för trångt i kyrkan, men eftersom jag ville se Corrinda sjunga som Maria idag så smet jag dit ändå :)  Lämnade Jordan och Lovelia hemma med Patricia och tog bara bebisJamie som sköter sig, och kunde njuta av julspelet till fullo idag, igår var det lite mer ¨hålla koll på Jordan.

Han störde inte folk, men han gjorde ju så att jag inte får så stor behållning av det hela eftersom jag måste se till så han är nöjd och glad och framför allt tyst,

Tyst är nåt den ungen inte vet vad det är;)

Igår var vi och handlade på Gränby köpcentrum och jag lovar, på allvar , att han bröt ihop i tårar och skrek Nej nej nej nej neeeeeej!

så fort vi gick in på en affär..och de är måånga! Och inte var det speciellt farligt heller för han slutade upp med sitt ylande så fort han såg nåt spännande, eller jag röt i tillräckligt högt. Nej, jag gillar det inte, men jösses han lär ju uppföra sig!

Varje affär…..suck. När vi förflyttade oss mellan de olika butikerna så var han supernöjd, men just att gå in är värdelöst. Blir visst ingen nöjesshoppare av den där inte ;)

 

Efter avslutningen så åkte jag till Ica och handlade mera pepperkaksdeg och massa annat i bakväg – nougat, kokos, sirap osv, samt mat till middagen. Barnen ville ha chickenbits och potatiskroketter så det fick det väl bli då, med en påse vanliga kycklingfileer åxå, jag tycker inte om chickenbits…och som vuxen behöver man inte tiga och lida och äta vad som bjuds;) utan då köper man nåt annat, huvudsaken att barnen inte fattar det ;)

 

Bakade pepparkakor, och gjorde snickerskaka, som Corrinda läste fel i recpetet och hällde i massa kakao, som det inte alls ska vara, men det blev väldigt gott:) och så en chokladtryffel som blev så jäkla god, bara det att jag inte fick till det med uppskedandet i små formar och till slut blev det bara pannakaka av allt..god är den fortfaranade ,men ser mer ut som nåt man skrapar upp ur kattlådan..hm, det var ju inte Halloweengodis jag skulle göra ;)

 

Sen är jag förbannad åxå.

Först ringde jag Tele2 och frågade var den andra iphonen vi beställt var nånstans?

Vi har beställt två, och ska ge våra ”gamla” till Janelle och Patricia, jag vill ha en bättre kamera!! och den ena kom i förra veckan.

Efter att ha kopplats bort tre gånger och fått ringa upp igen så fick jag svaret att det var problem i produktionen från Apple och leveranstiden from NU var 3-4 veckor!

Men faan.  är det verkligen för mkt begärt att Tele2 meddelar det ??  Idioter. Hatar sånt där. Det är ju inte så att de får iphones OCH tusen andra saker i julklapp utan det är ju typ den, så det är ju inte ett dugg kul att den ska komma nästa år nångång.

Nej, de får mera saker, men det var ju den stora, och de visste om det.

 

Sen har inte mina julkort jag beställt kommit heller..

Leverans var 14 dagar och jag beställde 2 dec. Fick ett mail att de skulle komma i tid och senast den 19, men idag är det ju den21 och de är inte här. Jo, jag svor rätt bra där ;)

Först tele2 och sen vistaprint.  Tusen minuspoäng och inga God jul till dem inte.

 

Hoppsan vad gnälligt det  blev:)

INte meningen!

 

Imorgon ska jag ta med alla barnen och så ska de få handla för pengar de fått av farfar, tänkte att vi lika gärna kan göra det nu innan jul, annars tjatar de så om att åka iväg redan på juldagen ;)

Kanske bjuder jag dem på lunch om de är snälla och trevliga, och sen är det väl hem och slå in paket som gäller. Granen ska in, skinka struntar vi i iår, den står bara där och blir grön efter att vi provsmakat den kvällen innan julafton;) och mer julmat än så gör inte jag eftersom vi äter hos mamma på julafton, och på juldagen här hemma är det oxfile´sm gäller, och den tror Perra att han är mästerkock på, så jag överlåter den till honom :)

Visst kan man väl köpa julskinka i skivor från delikatessdisken? Jag hoppas det .

Lite leverpastej och gott bröd, gröt osv ska vi handla, men det är ju ingen storhandling direkt.

 

Hur ligger ni till?  Viktoria är färdig läste jag ;) men övriga?

Jag är så glad att jag stökat över pepparkaksbaket, det är liksom ett stort måste från barnens sida, och ett gansla tidskrävande projekt, om än väldigt mysigt och trevligt, Idag var det inget tjafs alls faktiskt, och även efter att jag väckt Jordan som sov middag så funkade det bra, han höll bara på att springa in i den öppna ugnen EN gång, med en upp och nervänd back över huvudet…tur man har ögon i nacken ;)

 

Nej, nu måste jag sova, jag är supertrött!

Ha det gott, och stressa inte:)

Natti natti:)

 1. Jag ska ut nu på förmiddagen och köpa de sista klapparna. Igen. För jag var ute o köpte det sista igår oxå…o i onsdags ;) Men så där blir det alltid ;) All julmat är hemma iaf och jag prioriterar bort städet i år. Kök, hall, vardagsrum och badrum, sen räcker det. Är ju ändå ”bara” familjen som ska vara här och vi vet ju alla sedan tidigare att lite damm i hörnen inte gör nån skada, haha. Önskar mig lite sömn i julklapp. Minstingen somnade inte förrän halv två i natt och som vanligt så ville de mindre barnen upp redan klockan sex =/ Tomten kanske kommer med en sovmorgon på självaste julafton…? Vem vet? Hoppas ni får en härlig julhelg! God Jul!

 2. Vi beställde julkort från Vistaprint, jag hade ett toppenerbjudande på mailen så de var gratis + halv frakt och kom dessutom fram på halva tiden :-) I love Vistaprint!
  En julskinka på drygt 4 kg ska in i ugnen och det är maken som fixar den så jag tänkte bara ligga på soffan och käka praliner nu :-D

 3. Susanne skriver:

  Beställ julkorten från optimalprint.se, dom levererar snabbt, har bra kvalitet och valmöjligheter och bra priser. God Jul!

 4. Klara skriver:

  Beställde från vistaprint förra året och hade precis samma problem som dig, rindge och klagade och fick rabatt så gör det du också om du orkar! Men har beställt där ifrån innan som tex tackkort och de kom inom några dagar..

 5. Tele2 skriver:

  Hej Familjen Annorlunda,

  Vi beklagar att det blivit förseningar med leveransen av den nya iPhonen och att du inte blivit meddelad. Precis som dig hoppas vi att den kommer så snart som möjligt.

  Med vänliga hälsningar

  Michaela Lindell, Tele2

  michaela.lindell@tele2.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..