Städat i trädgården:)

Ja, nu är första grovröjet av trädgården avklarat, skönt!

Perras gula buss är som vanligt full av sopor av alla möjliga slag, så han har ju en stund på soptippen att se fram emot..

Vi brukar samla våra grovsopor i carporten, och där hamnar åxå tomma mjölkförpackningar..ja alla sådana slags förpackningar, äggkartonger, pizzakartonger, tidningsinsamlingen, pantflaskor, glas och porslin, glödlampor, batterier osv. Istf att åka var och varannan dag till återvinningsstationen så blir det tippen nån gång i månaden eller så. Det är inte klokt vad mkt sopor det blir!

Jag lyfte ut två kassar med tidningar och såklart gick botten ur den ena…grr, och då upplyste min man mig om att han brukade ta dem med säckkärran just för att undvika sånt…Jaha, tack då;)

Så fort han lyfte ur kärran så kom Jordan ilande, för det är HANS jobb nämligen:)

Han är hur duktig som helst på att köra den. När han var med Perra på jobbet en dag i höstas så hade han lastat ut en hel buss med tomlådor och kört in på lagret helt själv. Det tog tid, men han vägrade ge upp :)

   Hans fina älskade gummistövlar har fått en liten spricka på ovansidan, så han behöver nya. Han får följa med när vi ska på skoshopping så får han välja ett par då, om jag inte hittar på några i garaget. Just gummistövlar han vi massvis av, och de flesta är rätt obegagnade eftersom vi inte gillar att vara ute i slaskväder nån av oss.

Han har de nya överdragen jag köpte på Lager 157, de var superbra. Tunna men vattentäta, och andas. 120 kr:)

 

Det här är en gosse som roar sig själv utan större problem  och han knatade runt med sin cykel, sin traktor, sina bilar, och sina bollar i flera timmar. En sak som han verkligen fattat tycke för nu, och som han inte klarade av själv riktigt förra sommaren, det är att gunga:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Linda skriver:

  Skönt att ni hann städa ute innan snön kom igen, grrrrrrrrr
  Det som hade torkat upp så fint, nu blir det blöt och skitigt igen, suck!! Nu ska jag ta en sväng till Friskis för att bli på bra humör igen, ska bara tanka lill hönan först :)
  Ha en bra dag!!
  Kram

 2. Ida skriver:

  Så söt han är Jordan!

 3. Anki skriver:

  Så duktig er lille hjälpreda är ;o)

  Trogenläsare från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..